Vi presenterer nye Nordre Åsen

Det har de siste månedene svirret mange rykter om at det er spennende ting på gang rundt anlegget på Nordre Åsen. Det inviteres derfor til informasjonsmøte i klubbhuset mandag 18. mars.

Flyfoto av dagens anlegg: Nyebilder.no

– Det er riktig at vi det siste året har jobbet med omfattende planer for et nytt, spennende og moderne anlegg. Og nå er vi klare for å presentere planene for klubbens medlemmer og andre interesserte, sier Knut Meiner, styremedlem i Skeid og ansvarlig for prosjekt «Nye Nordre Åsen».

­Skeid innkaller derfor til informasjonsmøte om planene mandag 18. mars kl. 18.00. Det vil finne sted i klubbhuset i Kjelsåsveien 9.

Knut Meiner velger foreløpig å holde kortene tett ved brystet, men utdyper likevel:

– Jeg kan si så mye som at dette er et svært omfattende prosjekt. Dagens bygningsmasse på Nordre Åsen er nedslitt og utdatert. Vi har for liten banekapasitet både til trening og kamper. Begge deler vil bli markert bedre når vi kommer i mål med prosjektet, sier Knut Meiner.

På informasjonsmøtet vil vi få presentert prosjektet i sin fulle bredde. I tillegg til prosjektgruppen fra Skeid vil også arkitektene som har utformet forslaget være til stede og presentere sine foreløpige planer.

– Selv om det er utviklet fantastiske skisser og en modell av vårt nye anlegg, velger vi foreløpig å kalle det et mulighetsstudium, sier Knut Meiner.

Det er fremdeles mye arbeid som gjenstår. Men Skeid har hatt flere møter med Oslo Kommune og har nå sendt søknad til kommunen om å få overta anlegget.

– Det har vært fine møter, og vi mener å ha gode kort på hånden, sier Knut Meiner uten å ville utdype dette noe mer.

Vil du vite mer om planene for anlegget vårt er det bare å møte opp 18. mars kl. 18:00.

Annonse fra Obos-ligaen: