Vi møter Notodden men vet ikke hvor

Vi finner vel ut av det før søndag?

Annonse:

Etter gårsdagens solide seier borte mot Nardo er det et serieledende Skeid som tar imot Notodden til hjemmekamp. Hvor vidt det blir hjemmekamp på Nordre Åsen, eller leid bane et annet sted på Østlandet vet vi enda ikke.

Da antall henvendelser om å kjøpe billett, og ikke minst hvor vi spiller, er ganske mange, ser vi oss nødt til å informere før alle svar er klare.

Billett finner du her

Bymiljøetaten skulle gi oss svar på torsdag i forrige uke om fremdriftsplan for arbeidet på Nordre Åsen. Det skulle opprinnelig bli avsluttet på onsdag i neste uke. Ettersom I14 Holding AS knapt har arbeidet de fire-fem første dagene av anleggsperioden mistenker Skeid at det blir nye utsettelser, og vi har bedt Bymiljøetaten om en avklaring på det. 

Det svaret har vi ikke fått. Kanskje det kommer mandag. Det vet vi ikke. Vi har faktisk sett særs lite til Bymiljøetatens stadige formaning i alle aviser om at "de er avhengig av et godt samarbeid med bruker av banen for å minske ulempene".

Det samarbeidet ønsker vi gjerne vi. Vi har faktisk stadig forsøkt på det i to år nå.

Så om noen av våre publikummere har ønsker til stadion på søndag, eller gode forslag, så tar vi gjerne imot de da vi nesten bare må planlegge for at BYM og leverandør lager flere følgefeil for oss. Men det løser vi, som vi alltid løser problemene som skyves over på oss.

Så nyt helga kjære Skeidvenner, kjøp billett til den uhyre viktige og nest siste hjemmekampen i år, det ordner seg dette.

Hilsen

Din lokale pelskledde disponent

P.S Det er forbudt med tromme på denne kampen. Totalforbud. Ingen tromme. Jeg gjentar, ingen tromme. Kommer du med tromme og tror du skal spille korpsmusikk i 90 minutter hvor nå enn det spilles kamp kommer du ikke inn med tromma. Faktisk vil det komme tre-fire karer fra Oksene og bruke den som trampoline. Så sett igjen tromma di i Notodden. Du vet hvem du er.

Annonse: