Vi må trene med hodelykt i høst

Dessverre har Bymiljøetaten ikke råd til å bytte lyspærer i Muselunden i år.

Bymiljøetaten fikk en overskridelse på 11 millioner kroner i fjor, og det må spares inn på årets driftsbudsjett. Dessverre har de da ikke råd til å skifte lyspærer i Muselunden, hvor kun 4 av 16 lysarmaturer fungerer. Skeids aktive oppfordres til å skaffe seg hodelykt i god tid, slik at vi får gjennomført økter i høst og vinter.

Aura Light og Oslo Liftutleie til unnsetning

Vi tenkte å få til en kvantumsrabatt på hodelykter, og kontaktet Aura Light. De dro litt på det, og lurte på om vi ikke heller bare ville ha nye pærer og få skiftet lysene. Regionsjefen for Oslo, tidligere Skeidspiller Thomas Syversen, synes at det rett og slett ble for ille at de yngre spillerne ikke skal få gode forhold i høst- og vintermørket.

- Vi tar dette, og gjør jobben fritt for dere. Jeg har faktisk spilt for Skeid selv, startet da jeg var fem år og opp til jeg var 17 år. Så anlegget der oppe har jeg brukte mye tid på, sier en blid Thomas.

Oslo Liftutleie er ny samarbeidspartner av året, og de var ikke vonde å be om å stille med en lift for å få skiftet lysene. 

Vi takker hjertelig for støtten fra begge bedrifter, og er meget takknemlige for at de kaster seg rundt og ordner dette vederlagsfritt for oss i Skeid!

Annonse fra Obos-ligaen: