Vi lanserer Skeidbutikken

Ja, du leste riktig. Skeid skal selge ting på Internett.

Annonse:

I dag lanserer vi vår helt egen nettbutikk, kreativt kalt Skeidbutikken. Vi har til og med kjøpt vårt eget domene med nettopp det navnet. Dette gjør vi altså ordentlig.

Vi har i år hatt noen "sporadiske" aktiviteter med salg av både genser, kopp og sjømat og responsen på disse aktivetene har vært såpass gode at vi nå samler slikt under én felles merkevare/paraply i Skeidbutikken.

Noen av varene vil være tilgjengelig under korte og tidsbestemte kampanjer, mens noe vil vi ta inn og forsøke å ha tilgjengelig på det jevne. Vi har fått en del henvendelser fra Skeidfolket som ønsker pins, klistermerke til bil og balkongflagg. Vi er åpne for forslag om det er varer som ønskes. Send en mail til [email protected] om du har forslag.

Så for å sparke i gang Skeidbutikken har vi nettopp to tidsbestemte kampanjer i samarbeid med CopyCat og Torshov Sport som du kan lese mer om nedenfor.

Vinterpakka fra Torshov Sport

Winter is coming
Winter is coming

Ja, det er jo tidvis slikt vær også her østafjells. Så derfor kjører vi på med en vinterpakke til våre aktive utøvere i samarbeid med Torshov Sport. Vi skal jo spille fotball selv om været er surt. For å bli god må man tåle å fryse.

I vinterpakka får du lue, hansker, buff og fotballstrømper i ull til den nette pris av 380 kroner. 

Vinterpakka kan hentes på Torshov Sport.

Skeidmasker fra CopyCat - kampanjevare

I samarbeid med vår kreative partner CopyCat lanserer vi Skeidmasker. Dette er ikke "trønder i bergen"-kvalitet, men kvalitativt gode ikke-medisinske munnbind. De er med 2 lag, gjenbrukbart, har regulerbare stropper og det medfølger 2 filter. Stoffet er bomull og polyester, CE godkjent PM2.5 (hva nå enn det betyr) og vaskes i 60 grader.

Maska koster for øvrig 150 kroner, og det koster 40 kroner å få den tilsendt.

Vi tilbyr to ulike varianter, en med Skeidmerket og en med S'en.

Skeidmaska kan bestilles fra og med i dag, og til og med 16.10. Etter den dato er det slutt for disse to variantene, og vi vil ikke lage flere.

Med Skeidmerket
Med Skeidmerket
Med S'en
Med S'en

Dette er ikke lagervarer, og vi produserer opp når kjøpskampanjen er ferdig. Du velger selv om du vil ha den tilsendt i posten, eller om du vil hente ut hos en CopyCat-avdeling. Du får tilsendt en epost når de er klar for henting.

Velg da fraktalternativet "munnbind" for frakt om du ønsker den hjemsendt.

... så da er det bare å handle i vei!

Annonse: