Vi klarte det!

... og nå starter arbeidet

Annonse:

Leder fra daglig leder Daniel

Etter en imponerende sluttspurt fra A-lag herrer ble kontrakten med OBOS-ligaen for sesongen 2022 fornyet i helga. Det er dermed langt hyggeligere å skrive en liten oppsummering nå enn på samme tid for tre år siden da vi tok den tunge turen ned igjen. 

Mye har jo skjedd på de årene som har gått siden den gang, og de erfaringene vi gjorde oss i 2019 har gjort oss mer robust til å møte kravene som stilles blant de 32 beste i norsk fotball. Det er sånn sett mange som skal ha sin del av fortjenesten, de er stort stykk lagarbeid som ligger bak det som ble en god sesong, alt fra spillere, trenere, frivillige, sponsorer, publikum og supportere. 

Mange barn på kamp i år
Mange barn på kamp i år

Særlig stolt er vi av publikumsveksten vår i år, hvor langt flere kom på stadion i år enn i fjor og kanskje bedre til sammenligning er 2019-sesongen. Noe som har gitt oss mye energi og påfyll i år er skolebesøkene, hvor vi etter mange års fravær omsider har hatt kapasitet til å reise ut på besøk. Det vil vi gjøre enda mer av neste år.

Tusen takk til alle dere!

Litt om veien videre

Som vi har annonsert tidligere vil mye skje framover i Skeid. Vi jobber med å bygge ny tribune med tak på hovedtribunen, Ringside og Hoff Entreprenør er i gang med å legge vanningsanlegg og ny Nordre Åsen 2 skal på plass neste år. 

preview2.JPG
Ny hovedtribune neste år

Samtidig jobber vi med å lage et best mulig fundament for videre sportslig satsing, og da er samspillet mellom publikum, sponsorer og andre venner av Skeid avgjørende.

Sesongkortsalget starter om ikke lenge

Vi jobber nå med å lage salkart for den nye tribunen, og vil i løpet av måneden komme i gang med salg av sesongkort. Det vil da for første gang i Skeid (i alle fall på mange år) være mulig å sikre seg fast plass på stadion. Om det interesse for det vil vi også tilby mulighet til å få sitt eget navn på setet.

52101209376_1e87376f84_o.jpg
Snart med tak over hodet og fast plass

Partnernettverket avgjørende

Skal vi klare å bli fast inventar blant landet største klubber er vi helt avhengig av å tette det ikke ubetydelige økonomiske gapet til de foran oss. Tabellplassering og omsetning henger ganske tett sammen i fotball, og i år ble de to direkte nedrykksplassene tatt av de eneste klubbene med lavere omsetning enn oss. 

Vi har derfor prioritert markedsarbeidet i år, og vår nye markedskoordinator Espen har gjort en flott jobb med å både skaffe nye og ikke minst følge opp våre eksisterende samarbeidspartnere. Vi er veldig takknemlig til de samarbeidspartnerne vi har, som har stått last og brast med oss, gjennom opprykk og nedrykk, pandemi og krig de siste årene. 

Partnertreff på Sagene Bryggeri med konsert
Partnertreff på Sagene Bryggeri med konsert

Skal vi klare å tette det nevnte gapet er vi derfor helt avhengig av fortsatt vekst på partnersiden, og har du gode tips til Espen setter vi stor pris på det. 

Ta kontakt med Espen på telefon 94256965 eller epost [email protected] om du har et godt tips eller ønsker å høre mer om mulighetene hos oss.

Avslutningsvis ønsker jeg å takke særlig dugnadsgjengen med Jan Tolderlund i spissen. Den innsatsen som legges ned av Jan og hans etter hvert mange gode medhjelpere har vært helt avgjørende for anleggsutviklingen i Skeid de siste årene. Dugnadsgjengen er nominert til årets fotballfrivillige, og legg gjerne inn en stemme på dem.

20191115TB-140.JPG
Dugnadsgjengen med blant annet Jan og Rolf-Erik bidra stort for Skeid

 

Annonse fra Obos-ligaen: