Vi er i finalen

Den satt langt inne, men Ulrich Ness headet oss videre til finalen i OBOS Supercup ett minutt ut i første ekstraomgang mot Oppsal!

Annonse:

(Alle foto: Jørgen Mo)

Et skikkelig ruskevær med snø og vind gjør at kampen må utsettes over to og en halv time.

Når kampen omsider kommer i gang er det de hvite fra Oppsal som skaper kampens første sjanse når de spiller seg fint fri på høyrekanten, men skuddet fra 15 meter er for svakt og går rett på Marcus Andersen.

Etter 11 minutter går Ulrich Ness i bakken og vil ha straffe, men dommer er ikke enig. Like etter header Sully Bojang like utenfor etter et fint innlegg.

Omgangen er halvspilt når Oppsal kombinerer fint, men innlegget er ikke like bra og headingen går utenfor.

Bojang fosser igjennom på lekent vis når vi har spilt over halvtimen, men det ender i corner! Den heades like utenfor via en forsvarer og ny corner. Den er også farlig, men går igjennom hele feltet og til utspark! Vi nærmer oss nettkjenning.

Etter 40 minutter er det fullt kaos i Oppsals felt, men de slipper med skrekken! Så følger en ny sjanse ved Bojang, som forserer på høyrekanten og slår hardt inn foran mål, men Kalabatama er akkurat for sent ute!

Omgangen ebber ut, men det er litt ufortjent at vi ikke tar ledelsen på bakgrunn av det som har blitt skapt av sjanser.

2. omgang

Vi er på en farlig visitt etter noen få minutter av andre omgang og kommer til et innlegg, men det snappes av keeper!

Like etter fyrer Ness av en suser, men via et Oppsalbein og til corner. Den er god og på hodet til Steiring, men over mål!

Timen er spilt når et forsøk på langskudd etter brudd går såvidt over Andersens tverrligger! Så følger et par cornere til oss på rappen, men ingen treffer riktig hode og Oppsal får avklart.

Med 8 minutter igjen på klokka spiller Rise frem Ness, men hans innlegg blokkeres til corner. Nok en dårlig utnyttelse av dødballen.

Vi scorer deretter ved Rise, men Diallo blir avblåst for en etter sigende meget tvilsom offside!

Ekstraomganger

Ekstraomganger på 2 x 5 minutter må så til for å skille lagene.

Ett minutt ut i første ekstraomgang får vi corner. Den slås på bakerste, heades på mål, keeper gir retur og der er Ulrich Ness og stanger oss i en meget fortjent ledelse!

Helt på slutten av andre ekstraomgang får Oppsal to cornere etter hverandre, keeper kommer opp, men vi står av presset og er i finalen i OBOS Supercup!

Den andre semifinalen mellom Frigg og Eidsvold Turn ble utsatt til søndag kl. 19:00.

Skeids lag fra start:
Marcus Andersen, Luca Høyland, Fredrik Flo, Per-Magnus Steiring, Sulayman Bojang, Hassan Yusuf, Ulrich Ness, Bendik Rise, Torje Naustdal, Thor Lange og Kabamba Kalabatama.

Innbyttere i andre omgang:
Aleksander Nesbakken (keeper fra U20), Ousmane Diallo, Noah Sveen, Andreas Stensrud, Ivar Eftedal, Keivan Ghaedamini, Leon Dahlstrøm, Daniel Lunde og Leo Lukkonen (fra U20).