Vi elsker Johnny Rockets

Vår gode samarbeidspartner er med videre

Vi er utrolig glad for at Johnny Rockets er med videre som samarbeidspartner for Skeid. Ikke bare fordi de har knallgode burgere, god musikk og hyggelig stemning, men vel så mye for kreativiteten, lekenheten og den positive innstillingen til Jon Erik og Anders som driver restaurantene.

- Selvfølgelig må vi være med i Skeid. Det er viktig for oss å støtte det lokale, og Skeid er viktig her lokalt. Vi har hatt en utrolig hyggelig partnersamling her i år, og det gleder vi oss til å ha mer av neste år, sier Jon Erik.

Klare for videre samarbeid
Klare for videre samarbeid

Eget kampdagsopplegg

Vår egen dugnadsgjeng jobber i disse dager med å pusse opp på klubbhuset, og med nye møbler fra OBOS skal vi lage en flott losje til enda bedre kampdagskonsept. Da kan våre samarbeidspartnere få rykende fersk burger rett fra Johnny Rockets før kampen, og deilig amerikansk pai til pause.

- Johnny Rockets er rett og slett moro å jobbe sammen med, og hver gang vi møtes dukket det opp noen ordentlig kreative ideer. Jon Erik synes at det var veldig artig at ballhenterne våre får gavekort på Odeon, og slenger seg med på dette. Så neste år får alle ballhenterne våre milkshake fra Johnny Rockets, sier daglig leder Daniel.

Johnny Rockets fortsetter også med gavekort til dagens spiller på A-kampene, og vi har enda flere morsomme aktiviteter på lur sammen.

Vi takker for støtten, og gleder oss til fortsettelsen.

P.S

Matvraket som har skrevet dette anbefaler Route 66-burgeren med en milkshake. Kjøttet lages av våre gode venner i Strøm-Larsen. Farlig godt.

Annonse fra Obos-ligaen: