Velkommen Vital

Vi ønsker Vital Curtis Kaba velkommen til Skeid!

Annonse:

Vital kommer fra Arendal Fotball, og har tegnet kontrakt med Skeid ut 2020. Han spiller spiss og håper å ta opp kampen med Johnny & co om en plass i førsteellveren. Han er fornøyd med å ha kommet til Oslo og Skeid og har veldig godt inntrykk av spillergruppa og trener Holme.

Kaba er 26 år, og i 2018 scoret han hele 29 mål for Frigg i 3.div, noe som gjorde at han ble hentet av Arendal i fjor. Der ble det kun 11 kamper for A-laget og 1 mål, mens han scoret 12 mål på 9 kamper for 2.laget.

I Heming, der han var før han kom til Frigg, spilte han opprinnelig back, men trenerteamet i Frigg fant ut at han hadde flere kvaliteter, og omskolerte han til spiss, noe som viste seg å bli en suksess!

Vital fikk sin debut i Skeid i forrige serierunde mot FFK, da han kom inn rett før slutt. Han gleder seg til lørdagens kamp mot høyere plasserte Eidsvold Turn, og skal gjøre alt han kan for å score hvis han kommer innpå.

Kampen spilles på Nordre Åsen, og IKKE i Vallhall, etter at det har oppstått forsinkelse i arbeidet med å utbedre banen. Kampstart er kl. 14:00.

 

 

Annonse: