Velkommen tilbake Keivan

Presise bein og mye erfaring

Annonse:

Vi ønsker Keivan Ghaedamini hjertelig velkommen tilbake til Skeid! Keivan var del av laget i 2020, og er sånn sett godt kjent for vårt publikum. Siden den gang har backen fått over 70 kamper i OBOS-ligaen og var fast del av opprykkslaget til KFUM i fjor. Keivan har trent med oss stort sett hele vinteren, og har vært på banen i både treningskamper og OBOS Supercup. Nå er det endelig klart at Keivan blir del av Skeid.

50105451832_0507d002e6_k.jpg
Keivan i aksjon mot Brattvåg i 2020

- Keivan kommer med mye rutine og erfaring som vi vil få stor nytte av. Han er en mønsterprofesjonell spiller, alltid høy tilstedeværelse og god kvalitet på det han gjør i trening og kamp. Han er like presis med begge bein, og gir oss bra alternativ på både høyre og venstresiden, sier trener Vilde Rislaa.

Keivan selv er glad for å være i Skeid nå, og har hatt en flott oppkjøring sammen med laget i vinter. 

- Det har vært veldig bra opplegg, og det er en veldig fin spillergruppe å være del av. Så nå ser jeg fram til å komme i gang, spille kamper og hjelpe laget opp og fram, sier Keivan selv.

Selv om det nå blir et steg ned fra divisjonen Keivan har spilt fast i siden han forlot oss i 2020 er ambisjonene hos Lørenskogingen fortsatt høye, og han kan fort ende tilbake på høyere nivå i løpet av året eller neste år.

- At vi får til en avtale med Keivan nå er vi veldig glad for, og målet er at han spiller oss opp i OBOS-ligaen eller gjør seg aktuell for retur dit. Sånn sett gunstig for oss begge, og særlig de unge guttene våre kommer til å lære mye av en som Keivan, Han har virkelig gjort det bra her i vinter, så vi ser fram til å få han i gang i kamper nå, sier daglig leder Daniel Holmeide Strand om det siste tilskuddet til troppen.

Annonse: