Velkommen til oss Mats-André

Ny trener på A-laget

Annonse:

Foto: Ull/Kisa.no

Vi ønsker Mats-André Kaland hjertelig velkommen som ny trener på A-laget. Kaland er 34 år og har de siste to årene jobbet som trener i Ull/Kisa. Nå blir bergenseren del av Vilde Rislaas team på Nordre Åsen.

- Mats-André er en god forsterking for oss, og han utfyller meg som trener på en god måte. Han har både fersk spillererfaring, og har de to siste årene fått prøvd seg som trener i 2. divisjon for Ull/Kisa. Vi har hatt bra samtaler den siste tiden, og dette var en god match for oss begge, sier Vilde om sin nye assistenttrener.

Lang fartstid i fotballen

For den som har fulgt 1. divisjon det siste tiåret er Mats-André et kjent navn i fotballen. Han har for så vidt 47 kamper i Eliteserien for Hønefoss, men er nok mest kjent for over 200 kamper i OBOS-ligaen for nå legendariske Løv-Ham, Ull/Kisa, Strømmen, Hønefoss og Fredrikstad. Som motspiller har vi om arkivet kan stoles på kun møtt han to ganger, i to doble 1-1-oppgjør mot Strømmen i 2019. Han hadde også et opphold i svenske Varberg BOIS i 2016.

- Jeg er veldig glad for å få denne muligheten i Skeid, og har stor tro på at jeg kan utfylle og jobbe godt sammen med Vilde og resten av teamet her. Jeg har lært mye de siste to årene i Ull/Kisa, særlig det siste hvor jeg var hovedtrener fra sommeren og ut. Nå gleder jeg meg til å komme i gang og bli kjent med klubben og spillerne, sier Mats-André selv.

I tillegg til rollen på A-laget skal Mats-André være trener på WANG Toppidrett, som er en av våre viktigste samarbeidspartnere gjennom flere år. Der vil han også ha tett oppfølgning av flere av våre yngre talenter som går på toppidrettslinja.

Nærmer seg klart

Noen mindre justeringer framover vil det nok bli, men i det store og hele er det sportslige teamet rundt A-laget nær komplett. 

- I tillegg til Vilde og Mats-André har vi Rob som keepertrener. På vårparten er to av våre dyktige trenere i ungdomsfotballen Endre Nash og Laurits Klubben med i praksis fra NIH, mens Duy Huynh er med ut februar. Laget starter opp med spillermøte i morgen, og får da blitt kjent med det nye teamet og hvordan det skal jobbes framover. Så er nok mange utålmodig på spillerfronten, og der håper vi på avklaringer inn og ut de kommende ukene, forteller daglig leder Daniel Holmeide Strand.

Vi ønsker Mats-André hjertelig velkommen!

Annonse: