Velkommen til Nordre Åsen

Brann kommer på besøk

Annonse:

Selv om vi ikke unner noen å rykke ned må vi få si at det gleder oss stort å få besøk av Bergens fotballstolthet Brann når neste sesong braker løs. Det er tross alt altfor lenge siden sist vi har møtt de helrøde i en tellende fotballkamp i seriesammenheng - sist i 1999. Så da har vi rett og slett litt praktisk info til Brannfansen.

For alle dere andre, så anbefaler vi sesongkort for å sikre plass til dette oppgjøret

Vi spiller på Nordre Åsen

Sist vi møttes var på Voldsløkka. Den fotballbanen finnes ikke lenger. Nå spiller Skeid på OBOS Idrettspark Nordre Åsen, en kjapp spasertur fra Storo eller Sinsen T-banestasjon. Sinsen T er enklest om du skal på bortefeltet. Vi kan også anbefale trikken til Grefsen trikkestall eller Disen. Veldig lett å komme seg hit, og vi anbefaler å la bilen stå.

51660380959_a3dfb0a23a_4k.jpg
God stemning på Nordre Åsen

Overnatting

For tilreisende fans kan vi anbefale Haraldsheim Vandrerhjem rett over gata, faktisk like ved bortefeltet.

Billetter

Vi kommer tilbake til dette når terminlista er klar, men det blir ca. 250 billetter tilgjengelig.

Utvalg i kiosken

På besøk hos Skeid får dere mulighet til å smake vår fortreffelige Sagene Kjørepils, og kanskje en burger fra Johnny Rockets. Hansa blir det ikke tilbud om.

206607633_10158289151548202_9000500113676517506_n.jpg
Vi har Kjørepils i bua

Oppvarming til kamp

Sandaker Café på Sanderakersenteret er et populært vannhull for bortefans før man tar Trikken. Sandakersenteret er for øvrig kjent som Norges Champs-Élysées, og er verd en tur i seg selv.

Øvrige attraksjoner

Det kan være overveldende med mange inntrykk når man er i storbyen, men det er nok å ta seg til. For opplevelser i Skeids nærmiljø kan vi anbefale en vandring i Torshovbyen, en arkitektonisk perle midt i Oslo.

Vi ses neste år!

Annonse: