Velkommen til fotball 2024

Annonse:

(foto: Kristian Oma)

Velkommen til fotball (VTF) er barnas første aktivitet i Skeid. VTF har blitt arrangert i flere tiår, og er Skeids inngang til å lære seg å ha det gøy med fotball. Barn født 2019, 2018 og 2017 kan nå registrere seg for å delta i årets sesong.

 

Vi gleder oss til å ta imot nye Skeidspillere!

Dugnadsinspirert fotballaktivitet

Som i de fleste fotballklubber, er barnefotballen i Skeid i stor grad drevet av foreldrekrefter. Dette vil være likt i år som tidligere, og vi er derfor avhengige av at foreldrene engasjerer seg på treningsfeltet. Skeid holder trenerkurs både før og etter oppstart av VTF. 

Vi skal gi foreldretrenere verktøy for å skape god og riktig aktivitet. Det er de foresatte som skal være bærebjelkene i årgangen i mange år fremover.

Tilbudet

Man kan velge mellom to tilbud, avhengig av hvor mye man vil spille fotball. VTF Pluss tilbyr 2 treninger i sommerhalvåret og 2 treninger gjennom vinteren frem til neste VTF-sesong.

Ordinært Velkommen til fotball tilbud tilbyr treninger hver onsdag kl 18.00 fra april og frem til sommerferien, for så å starte opp igjen i august og vare frem til høstferien.

Les mer om VTF og VTF Pluss her

 

Praktisk Informasjon

VTF har første økt onsdag 10 april kl. 18.00 på Nordre Åsen 2. Utdeling av T-skjorter skjer i forkant av treningen, så møt opp i god nok tid i forveien.

 

Påmelding

 

Spørsmål og andre henvendelser gjøres til Robert Legrand

Annonse: