Velkommen til fotball 2023

Annonse:

(Foto: Kristian Oma)

Velkommen til fotball (VTF) er barnas første aktivitet i Skeid. VTF har blitt arrangert i flere tiår, og er Skeids inngang til å lære seg å ha det gøy med fotball. Barn født 2018, 2017 og 2016 kan nå registrere seg for å delta i årets sesong.

Vi gleder oss til å ta imot nye Skeidspillere!

Dugnadsinspirert fotballaktivitet

Som i de fleste fotballklubber, er barnefotballen i Skeid i stor grad drevet av foreldrekrefter. Dette vil være likt i år som tidligere, og vi er derfor avhengige av at foreldrene engasjerer seg på treningsfeltet. Skeid holder informasjonsmøte før oppstart, og tilbyr senere trenerkurs for VTF.

Vi skal gi foreldretrenere verktøy for å skape god og riktig aktivitet. Det er de foresatte som skal være bærebjelkene i årgangen i mange år fremover.

Tilbudet 

Man kan velge mellom to tilbud, avhengig av hvor mye man vil spille fotball. VTF Pluss tilbyr 2 treninger i sommerhalvåret og 1 trening gjennom vinteren frem til neste VTF-sesong.

Ordinært Velkommen til fotball tilbud tilbyr treninger hver onsdag kl 18.00 fra april og frem til sommerferien, for så å starte opp igjen i august og vare frem til høstferien.

Les mer om VTF og VTF Pluss her

 

Praktisk Informasjon

Informasjonsmøte om VTF holdes tirsdag 11.april. kl 18.00 på Haraldsheim, (adresse Haraldsheimveien 4).

VTF har første økt onsdag 12 april kl. 18.00 på Nordre Åsen. Utdeling av T-skjorter skjer i forkant av treningen, så møt opp i god nok tid i forveien.

Spørsmål og andre henvendelser gjøres til Robert Legrand

Annonse fra Obos-ligaen: