Velkommen til Fotball 2022

Høsten på Velkommen til Fotball

Annonse:

Velkommen til Fotball (VTF) er barnas første fotballaktivitet i Skeid. VTF har blitt arrangert i flere tiår, og er Skeids inngang til å lære seg å ha det gøy med fotball. Barn født 2015, 2016 og 2017 kan nå registrere seg for å delta på årets sesong!

Påmelding for høstsesongen

Velkommen til fotball fortsetter nå etter sommeren. Første trening er 24.8. Det er fortsatt ledige plasser for de som ønsker å delta. Du finner oppdaterte priser og informasjon i påmeldingsløsningen.

Mer info og påmelding

Det er alltid knyttet stor spenning til vårslippet i VTF, sier sportssjef barnefotball, Ole F. Rose. 

– Vi regner med at mange barn klør i beina etter å komme i gang, både når det gjelder helt nye spillere, og de som har vært med på VTF tidligere.

Skeid introduserer nytt VTF-konsept

I november 2021 introduserte vi VTF Pluss i 6- og 7-årsklassen. Dette er et tilbud for barn som vil spille fotball hele året – ikke bare sommersesong. I sesong trener VTF Pluss både på onsdager, sammen med ordinær VTF, i tillegg til helger.

 Dugnadsinspirert fotballaktivitet 

Som i de fleste fotballklubber, er barnefotballen i Skeid i stor grad drevet av foresatte. Dette vil være likt i år som tidligere, og vi er derfor avhengige av at foresatte engasjerer seg på treningsfeltet. Skeid vil holde infomøte før oppstart, fortsette med 2-timers trenerkurs og tilby det mer omfattende Grasrottrenerkurset for de som ønsker å stå løpet ut barnefotballen.

Vi trenger derfor din hjelp! I påmeldingen er det mulig å huke av for at du har mulighet til å delta som trener, enten hver uke eller en gang iblant. I VTF ønsker vi en trenertetthet på minst en trener per fem spillere, for å sørge for god aktivitet og oppfølging. Vi oppfordrer derfor foresatte sterkt til å ta kurset vårt, og stille opp som trenere når de har mulighet.  

Vi har få kvinnelige trenere, og oppfordrer derfor spesielt mødre til å melde seg på kurset! 

– Vi ser et behov for å gi flere foresatte bedre verktøy for å håndtere treningene. Det er tross alt de som blir bærebjelkene i årgangene frem til barna er 12 år.

– Jeg kan ikke understreke viktigheten nok av å ha et stort apparat rundt årgangen. Noen vil kun bidra litt, andre masse. Og det er helt greit. Det viktigste er at vi i fellesskap tilrettelegger for at barna skal ha et godt miljø, preget av trygghet, mestring, trivsel og god fotballaktivitet, avslutter sportssjefen.

Mer info og påmelding

Annonse fra Obos-ligaen: