Velkommen til fotball 2021

Velkommen til fotball (VTF) er barnas første aktivitet i Skeid. VTF har blitt arrangert i flere tiår, og er Skeids inngang til å lære seg å ha det gøy med fotball. Tilbudet er for barn i alderen 5-7 år.

Annonse:

Velkommen til fotball (VTF) er barnas første aktivitet i Skeid. VTF har blitt arrangert i flere tiår, og er Skeids inngang til å lære seg å ha det gøy med fotball. 

– Vi gleder oss til å ta imot en ny generasjon Skeidspillere, og samtidig videreføre den gode aktiviteten for 6- og 7-åringene, sier sportssjef barnefotball, Ole F. Rose. 

 Dugnadsinspirert fotballaktivitet 

Som i de fleste fotballklubber, er barnefotballen i Skeid i stor grad drevet av foreldrekrefter. Dette vil være likt i år som tidligere, og vi er derfor avhengige av at foreldrene engasjerer seg på treningsfeltet. Skeid vil holde infomøte før oppstart, fortsette med 2-timers trenerkurs og tilby det mer omfattende grasrottrenerkurset for de som ønsker å stå løpet ut barnefotballen. 

Vi trenger derfor din hjelp! I påmeldingen er det mulig å huke av for at du har mulighet til å delta som trener, enten hver uke eller en gang iblant. I VTF ønsker vi en trenertetthet på minst en trener per fem spillere, for å sørge for god aktivitet og oppfølging. Vi oppfordrer derfor foreldre sterkt til å ta kurset vårt, og stille opp som trenere når de har mulighet.  

VTF-trenerkurset krever ingen forhåndskunnskap, og holdes onsdag 21. april kl 18:00-20:00. For de som ikke har mulighet denne datoen har vi oppsamlingskurs lørdag 24. april kl 12-14.  

Vi har få kvinnelige trenere, og oppfordrer derfor spesielt mødre til å melde seg på kurset! 

  – Vi ser et behov for å gi flere foreldre bedre verktøy for å håndtere treningene. Det er tross alt de som blir bærebjelkene i årgangene frem til barna er 12 år, fortsetter han. 

  – Det som kjennetegner velfungerende årganger er først og fremst et sterkt apparat rundt lagene. Noen vil kun bidra litt, andre masse. Og det er helt greit. Det viktigste er at vi i fellesskap tilrettelegger for at barna skal få et godt miljø, preget av trygghet, trivsel og god fotballaktivitet.  

 Nytt ansikt utad 

Nytt av året er at sportssjefen er i foreldrepermisjon frem til sommeren, og i mellomtiden vil trener og S-AKS-ansvarlig Espen Gustavsen vikariere for han på VTF.  

Jeg gleder meg til å få i gang Velkommen til Fotball igjen, og jobbe for at både nye spillere og foreldre skal få et godt møte med Skeid. På de to eldste årgangene kjenner jeg både en del trenere og spillere, så det skal bli gøy å se de igjen og hjelpe de i gang med sesongen, forteller vikaren.  

Opplegget vil tilpasses de til enhver tid gjeldende smittevernreglene i byen.  

S-AKS 

For de som ønsker å trene ekstra har vi tilbud om S-AKS etter skoletid. S-AKS tilbyr henting på skolen, enkel lunsj, og trening på innendørs kunstgress i Cageball Nydalen. Mer info om S-AKS finner du i påmeldingen til VTF.  

 Praktisk Informasjon 

Informasjonsmøte om VTF holdes onsdag 21. april på Skeids klubbhus klokken 18.00, med forbehold om at lokale regler knyttet til smittevern tillater det. Utdeling av t-skjorter vil være 17:00-18:00 samme dag.  

VTF har første økt onsdag 29. april kl. 18.00 på gressbanen på Nordre Åsen og 7’er banen på Muselunden.  

Mer info og påmelding finner du her: https://www.superinvite.no#/invitation/58c58f9c6366538eaa0dde3624592b81 

Spørsmål og andre henvendelser gjøres til Espen Gustavsen på [email protected] 

 

Annonse: