Velkommen til Fotball 2020

Påmeldingen til årets sesong for våre aller yngste fotballspillere er nå åpen.

Annonse:

Velkommen til fotball (VTF) er barnas første aktivitet i Skeid. VTF har blitt arrangert i flere tiår, og er Skeids inngang til å lære seg å ha det gøy med fotball.

-Vi har store forventninger til årets VTF, og gleder oss til å ta imot en ny generasjon Skeidspillere. Samtidig blir det stas å se 6 og 7-åringene igjen, sier sportssjef barnefotball, Ole F. Rose.

Dugnadsinspirert fotballaktivitet

Som i de fleste fotballklubber, er barnefotballen i Skeid i stor grad drevet av foreldrekrefter. Av konkrete tiltak for å løfte kvaliteten på VTF skal Skeid bli bedre på å forberede foreldrenes møte med fotballen. Skeid vil derfor holde infomøte før oppstart, fortsette med 2-timers trenerkurs og tilby det mer omfattende grasrottrenerkurset for de som ønsker å stå løpet ut barnefotballen.

-Vi ser et behov for å gi flere foreldre bedre verktøy for å håndtere treningene. Det er tross alt de som blir bærebjelkene i årgangene frem til barna er 12 år, fortsetter han.

-Det som kjennetegner velfungerende årganger er først og fremst et sterkt apparat rundt lagene. Noen vil kun bidra litt, andre masse. Og det er helt greit. Det viktigste er at vi i fellesskap tilrettelegger for at barna skal få et godt miljø, preget av trygghet, trivsel og god fotballaktivitet. 

Informasjonsmøte om VTF holdes torsdag 16. april på Skeids klubbhus klokken 18.00.

VTF har første økt onsdag 29. april kl. 18.00 på gressbanen på Nordre Åsen og 7’er banen på Muselunden.

-Jeg gleder meg til å se alle barna og ser frem til samarbeidet med foreldretrenerne, avslutter sportssjefen.

 

Påmelding til velkommen til fotball finner du her

 

Lyst til å tjuvstarte? Skeid har aktivitetskole for de minste – Les mer om S-AKS

Sjekk også ut Skeids fotballskoler

Annonse: