Velkommen Marius Rygel

Ny spiller til A-laget

Skeid har blitt enig med Marius Brinck Rygel. Marius fyller i neste uke 21 år, kommer til oss fra FK Tønsberg, hvor han tross sin unge alder har notert seg for hele 65 kamper på A-laget. Tidligere har han også spilt for Helstrup i Danmark og Teie.

Allsidig forsvarsspiller

Marius spiller primært høyreback og kan også bekle venstrebacken. Han trente med oss en periode i høst, samt at han har vært med nå etter jul. Vi har blitt godt kjent i løpet av denne tiden, og er godt fornøyd med at Marius valgte Skeid.

- Marius er en ung, lovende og ambisiøs spiller som vil opp og fram. Det viktigste for Marius er muligheten til å utvikle seg, og han har gode muligheter til det her i Skeid. At han spiller like godt på begge sider av backrekka er også en fordel, og allerede i år kan han være med å kjempe om en plass i startelleveren, sier trener Gard Holme.

I helga startet for øvrig Marius mot Kjelsås og spilte første omgang. Det er lagt opp til mange treningskamper i vinter, så skuelystne får nok sett han i flere kamper før seriestart mot Brattvåg 13.04.

 

Annonse fra Obos-ligaen: