Velkommen Marcus Melchior

Vår nye midtbanespiller

Annonse:

Vi er veldig glad for å kunne ønske Marcus Melchior velkommen til Skeid. Marcus er nitten år, spiller alle offensive roller på midtbanen og kommer til oss fra Vålerenga 2 hvor han har spilt i 3. divisjon og 2. divisjon.

Den tidligere Friggspilleren har også vært elev på WANG Toppidrett de siste tre årene, hvor Morten Berre har trent han de foregående to skoleårene. 

-  Marcus er en utrolig spennende, ung og ambisiøs spiller som vi er veldig glad for å få med på laget. Marcus er god med ball, god kombinasjonsspiller og en ordentlig skapende midtbanespiller. Vi har stor tro på han de neste årene i Skeid, forteller Morten Berre.

Hovedtrener Gard Holme er også godt fornøyd med å få Marcus klar for oss.

- Vi har vært i samtaler med Marcus gjennom høsten, og er veldig glad for at det nå går i orden. Marcus er en spiller vi har veldig sterk tro på, og vi er sikre på at han tar ytterligere steg nå som han kommer inn i en seniorgruppe. Jeg tror at publikumet vårt kommer til å sette pris på Marcus, sier Gard.

Planlegger for suksess

Uka etter årets siste hjemmekamp er brukt godt av trenerteamet med Gard i spissen.

- Denne uka har vi hatt evaluering av sesongen, og vi gjennomfører prat med alle spillerne. Vi er godt i gang med å avklare framtiden til de på utløpende avtale, samtidig som vi jobber med å forsterke stallen. Marcus er førstemann inn, og vi har flere på vei, forteller Gard til Skeid.no

Marcus har signert en treårig avtale ut 2023 for Skeid.

Vi takker også Fotballpro ved Bjørn Inge Dalen for godt samarbeid vedrørende overgangen.

Annonse: