Velkommen Felix

Hils på vår nye playmaker

Annonse:

Vi ønsker Felix Leenborg Anthonessen hjertelig velkommen til Skeid. Felix som har trent med oss en lengre periode, er opprinnelig fra Lille Tøyen Fotballklubb og har tatt veien til Skeid via Vålerengas og Stabæks akademier og sist spill i OBOS-ligaen for Strømen Idrettsforening.

Dyptliggende playmaker

Felix ser fram til å spille for Skeid på OBOS Idrettspark Nordre Åsen.

- Jeg spiller sentralt på midtbanen, og vil beskrive meg selv som playmaker med scoringsteft. Jeg liker å spille andre gode, og styre spillet, sier Felix.

Tidligere har han spilt med vårt andre nye tilskudd Anders Johan Johansen i Stabæk, og en kort periode med Mats Andersen i Vålerenga.

- Jeg tror Skeid er et bra sted for meg nå, og jeg er glad for at jeg får en trener som kjenner meg godt fra før. Jeg ønsker å rykke opp med Skeid, og være med på å skape et godt lag her, fortsetter Felix.

Fornøyd trener

Hovedtrener Gard kjenner Felix fra hans tid på WANG Toppidrett, og er godt fornøyd med vårt siste tilskudd.

- Felix trenger litt tid for å komme i kampform etter å ha vært ute en periode med skade, men det er vi godt i gang med å få på plass. Som spiller er han god med ballen og finner løsninger. Det var den type ferdigheter vi trengte nå, og da var det godt at vi fikk til en avtale med Felix, sier Gard.

Avtalen er ut 2021.

P.S Felix kunne avsløre til Skeids utskremte at hans første fotballdrakt var en av Morten Berres spillerdrakter, og den har han fortsatt på gutterommet hjemme.

Annonse: