Johnny Buduson scoret mot Kjelsås, som han gjorde i cupkampen tidligere i går. (Arkivfoto: Anders Vindegg)

Valset over Kjelsås

Seks spillere tegnet seg på scoringslista da Skeid slo Kjelsås 6-1 borte på Grefsen stadion lørdag ettermiddag.

Kampen er en del av oppkjøringen mot en spennende høstsesong.

– Det er en treningskamp, men det er jo to lag som ikke liker å ta tape mot hverandre. Vi kontrollerer store deler av matchen og får den tidlig inn i vårt spor, sier Tom Nordlie etter storseieren.

Det er «bare» 1-0-ledelse til pause, etter scoring av David Tavakoli. Men i andre omgang renner målene inn og Tom Skogsrud, Johnny Buduson, Mesut Can, Matarr Kah og Simen Hestnes får alle nettkjenning.

– Vi gjennomfører en solid kamp med mye godt angrepsspill, og det er deilig å få scoret noen mål igjen, sier Nordlie om kampen der alle i stallen fikk spilletid, med unntak av Mats Andersen og Stian Pettersen som er på skadelista.

Skeids siste målscorer, Simen Hestnes, er ny i stallen over sommeren. Han har trent med Skeid en god stund og kommer fra spill i USA.

– I Simen får vi en indreløper som jobber hardt boks-til-boks og som i tillegg er målfarlig, sier Nordlie.

Hestnes blir imidlertid ikke formelt spilleklar før 1. august, når overgangsvinduet åpner. Han blir også en erstatter for Sander Flåte, som har bestemt seg for å legge støvlene på hylla.

Skeid spiller første match i OBOS-ligaen etter noen uker med fotballferie borte mot Strømmen søndag 21. juli. Avspark er klokka 18.00.

Se hele Skeids kampprogram her

Annonse fra Obos-ligaen: