52016078353_ad4f2db77c_k

Utbryterligaen er i gang

Premiere i OBOS Supercup

Annonse:

Vi er endelig klar for første runde i OBOS Supercup! Skeid Media har tatt en liten prat med klubbens daglige leder Daniel i forkant av kampen mot Grorud for å høre mer om konseptet.

- OBOS Supercup skal gi sesongoppkjøringa litt mer rammer og mening. Nå blir det tabell, toppscorer, finale og premier. Noe står på spill, og det gjør fotball utrolig mye mer morsomt.

Konseptet ble lansert i høst, og Daniel kan fortelle at det har vært en morsom prosess å få det hele opp og stå.

- OBOS Supercup har blitt tatt imot av klubbene på en helt fantastisk måte etter at vi og Grorud lansert ideen i høst, og når OBOS ble med i tillegg og ga det navnet skjønte vi at her sitter vi på en suksessoppskrift.

Den første runden avsluttes altså i dag med Skeid mot Grorud, og det er spilt kamper i Arendal og Oslo gjennom helga. Mange av dem overraskende godt besøkt for å være i januar med store snøhauger og minusgrader.

Stort finalearrangement

Selve finalearrangementet arrangere av Skeid i Vallhall 22.03, uavhengig av om vi når den selv. I forbindelse med finalen er alle klubbene med utvalgte partnere invitert på partnersamling i forkant av kampen. Der Skeid står for selve turneringens gjennomføring har Grorud tatt hånd om partnersiden i denne første utgaven av OBOS Supercup.

-  Her har Grorud gjort en meget god jobb med partneropplegget, og det blir en utrolig kul ramme som jeg gleder meg enormt til. Man ser jo det at alene kan man fort bli litt små, men når vi er hele 13 klubber som slår oss sammen til én felles dag blir dette et svært arrangement. Lykkes vi her håper vi å lage flere slike konsepter som gir merverdi til klubber, partnere og publikum, fortsetter Daniel.

Fin test på hvor vi står

Rent sportslig er OBOS Supercup en fin test på hvor vi står, og mange av motstanderne er gode lag som blir å regne med i årets andredivisjon.

- Trenerteamet er mest opptatt av treningsprosess og ikke resultater nå i januar, men det kribler jo i beina på spillerne når det står om poeng. Jeg tror disse kampene er verd å få med seg, både hjemme og borte. I tillegg har vi jo fått på plass et samarbeid med Direktesport som viser mange kamper hver runde, sier Daniel.

Etter en tøff høst ser han også fram til ny sesong, og ikke minst muligheten til å kjempe i motsatt ende av tabellen enn der vi endte i fjor.

- Jeg skal ikke legge skjul på at det var tøft i høst, og det tok tid å riste av seg skuffelsen. Men nå har vi lagt fjoråret bak oss, og nå er vi mer enn klare til å angripe det nye året offensivt, fylle tribuner og skape entusiasme gjennom gode sportslige opplevelser.

Han kommer også med en liten oppfordring før det hele braker løs.

- Det er fint å se et stort engasjement for Skeid, og jeg håper vi klarer i enda større grad å ta ut det på en positiv måte framover. Skal vi ha en høy sportslig satsing på laget er vi helt avhengig av det. Det er de helt enkle tingene som skal til. Først og fremst kjøp sesongkort og kom på kamp. Om du i tillegg slenger oss inn på Grasrotandelen din og kanskje gir oss et tips om mulige partnersamarbeid er mye gjort, avslutter han.

Og nettopp sesongkort gir fri inngang i OBOS Supercup, om det er hjemme eller borte.

Sesongkort finner du på Ticketco

Annonse: