Ulrich Østigård Ness til Skeid

Oslogutt kommer fra Romerike

Annonse:

Skeid har blitt enig med Eidsvold Turnforening om overgang for Ulrich Østigård Ness. Ulrich er 24 år, fra Lindeberg og har spilt seniorfotball for Strømmen og Eidsvold Turn. For Strømmen har han 109 kamper og 12 mål, mens han for Eidsvold Turn har spilt 29 kamper med 4 scoringer fordelt på de to siste sesongene. Barndomsklubben er for øvrig Lindeberg.

Forsterker før høsten tar til

Trener Gard Holme er godt fornøyd med å få Ulrich på plass før andre halvdel av sesongen tar til.

- Vi ser jo at vi er i en god posisjon til å være med helt inn slik det ligger an nå, og da ønsker vi å forsterke oss foran høstprogrammet som kommer. Ulrich er en spiller vi har fulgt lenge, ikke minst i fjor da vi var i samme avdeling som Eidsvold. Primærposisjonen hans er innoverkant på venstresiden, men han er like god i en sentral rolle på midten. Det siste har han spilt en del i år i de kampene vi har sett. Han er også en spiller som har mye målpoeng i seg, både i form av scoringer og målgivende, forteller Gard.

Takker for fin tid på Eidsvoll

Ulrich ønsker å takke Eidsvold Turn for gode år i klubben.

- Jeg har hatt to fine sesonger i Eidsvold Turn, og er veldig glad for den tilliten og tida jeg fikk der oppe. Har bare godt å si om en fin klubb med bra folk, og ønsker dem alt det beste til høstsesongen, sier Ulrich.

Nå er derimot Ulrich godt fornøyd med å komme hjem til Oslo, og forhåpentligvis bidra til gode opplevelser for Oksene og øvrig publikum utover høsten.

- Jeg har møtt Skeid noen ganger de siste årene, både for Turn og for Strømmen. Jeg har et godt inntrykk av klubben, og har spilt med noen av gutta før. Jeg håper å bidra så mye som mulig, og at vi er med og kjemper i toppen helt inn når det avgjøres i november, forteller Ulrich.

Første sjanse til å få sett Ulrich i aksjon blir kanskje allerede på onsdag. Da kommer Rægestimens helter Fløy på besøk på Nordre Åsen. Billetter til oppgjøret får du på Ticketco

 

Annonse: