Uavgjort mot KIL

Lagene hadde hver sin omgang, og det endte 1-1 på Gjemselund lørdag. Matarr Kah (Arkivfoto) scoret Skeids mål.

Kun få minutter er spilt når Kongsvinger får sendt avgårde et skudd som reddes til corner. Corneren heades upresset rett på Gundersen. Stor mulighet!

Tolv minutter passeres når Stian Pettersen får gult kort etter å ha vært for voldsom i en takling. Noen minutter etter får bortelaget en dobbeltsjanse etter to cornere, men får ingen uttelling.

Halvveis uti omgangen kommer Basit Agouda alene etter flott pasningsspill, men keeper kommer ut og gjør seg stor, og ballen settes like utenfor! Like etterpå er det en kanonade mot KILs mål, med hjemmelaget slipper med skrekken.

Flott Skeid-spill

Etter 28 minutter kommer målet. David Hickson, som har stått bak mye hittil, kommer seg fri på høyrekanten, slår 45 grader ut og der kommer Matarr Kah og bredsider ballen i nota. Flott spill og 1-0!

Like etter kommer Hickson løs igjen, med keeper avverger. Syv minutter før pause bryter Skeid et framspill, Øystein Vestvatn sender Johnny Buduson igjennom, men keeper gjør et tigersprang og redder!

Rett før dommeren blåser av omgangen kommer Torshov-gutta på en god kontring, men innlegget fra Buduson heades like utenfor av Basit.

Kommentatoren i pausen: Skeid spiller med stor tilstedeværelse verbalt, har kraft i spillet sitt og leder fortjent.

Farlig Skeid-sjanse. (MK-TV)

Skeid bytter keeper etter hvilen, og Kvarekvål kommer inn for Gundersen. Han skal få litt å bryne seg på når KIL får straffe etter fire minutter ut i omgangen, etter at Fredrik Berglie river ned spissen. Aden Güven er sikker fra ellevemeteren; 1-1. Berglie får også gult kort i situasjonen.

Snaut timen er gått når Buduson tråkler seg gjennom KIL-forsvaret og sender ballen mot mål, men den passerer både keeper og Abel Stensrud. Noen minutter senere vil hjemmelaget ha ny straffe når Hickson er i duell med en KIL-spiss, men dommeren vinker spillet videre.

Kvarteret gjenstår når ballen danser inne i Skeids femmeter, men utrolig nok går ballen til corner. På overtid skaper Kongsvinger kampens siste sjanse med et fint veggspill og skudd, men det går like utenfor.

Kampen blåses av, og begge lagene kan være fornøyd med uavgjort etter å ha hatt hver sin omgang.

– Vi er godt fornøyd med dagens prestasjon.

— Gard Holme

– Vi er godt fornøyd med dagens prestasjon. Kongsvinger er en fin test på hvordan vi ligger an, og synes vi tidvis spiller god fotball, spesielt i 1.omg.  2.omg blir preget av mye bytter for vår del, og etterhvert har vi et litt yngre lag uten den samme erfaringen på banen, skriver trener Gard Holme til redaksjonen etter kampen.

– Men gutta der skal ha skryt de også! Selv om vi er noe mer rufsete, spesielt første halvdel av den omgangen, så klarer vi å justere oss igjen, tar læring, og løser arbeidsoppgavene våre godt mot slutten av matchen. Godt fornøyd med det. Litt skuffa over at vi ikke vinner, men det skal vi gjøre noe med i ukene som kommer!, understreker Holme.

KIL - Skeid 1-1 (0-1)