Uavgjort mot KBK

Marcus Melchior (i midten) og resten av Skeid-laget spiller en god første omgang i 2-2-kampen, og legger grunnlaget for poenget. Se høydepunktene!

Annonse:

(Arkivfoto: Anders Vindegg)

Det ender 2-2 på Kristiansand stadion etter av Johnny Buduson først sender oss i føringen på straffe, og deretter Marcus Melchior som setter en tap in etter et flott raid.

Men i andre omgang klarer vi ikke å stå i mot presset, og minuttet før slutt kommer utligningen. Surt, da vi hadde dette i vår hule hånd etter den gode førsteomgangen.

Det er KBK som får kampens første avslutning når Moses Mawa skyter rett på Simen Nilsen i Skeid-buret. Men vi spiller klokt, og lar oss ikke stresse med å slå langt. Laget er tro mot systemet med å spille seg ut bakfra, og dette synes jeg sitter bedre og bedre for hver kamp.

Vi har flere gode muligheter til å ta ledelsen etter KBKs skremmeskudd i starten, men hverken Buduson, Ness eller Rise finner nettmaskene de neste 10 minuttene.

Hjemmelaget har noen halvfarlige muligheter de også, men når halvtimen passeres blir Per-Magnus Steiring tatt ureglementert hardt inne i feltet, og dommer blåser ikke bare straffe til oss, han gir også Ulvestad gult kort.

Buduson scorer på straffe

Johnny Buduson er sikker som banken, sender keeper feil vei, og vi leder fortjent 1-0! Så går det ikke mange minuttene før Kim og Oksene på tribunen kan juble igjen. Melchior setter foten på en redning på streken, etter selv å ha skapt muligheten på høyrekanten, og ballen suser i nettaket; 2-0!

Rett før pause er det farlig nær redusering når KBK skyter i stolperota og ut bak ryggen til Nilsen, men vi slipper med skrekken og redder inn tomålsledelsen til hvilen.

Kampen skifter karakter i andre omgang, og vi har mer enn nok med å forsvare oss i store deler av omgangen. Når timen passeres klarer vi ikke stå i mot lenger, og et innlegg treffer en umarkert Alvheim, som setter ballen utagbart for Nilsen, som allikevel er etter den.

Tolv minutter før slutt spiller vi oss nydelig ut av eget felt, og noen presise pasninger senere er vi kun tilfeldigheter unna å få uttelling, etter en flott involvering av David Hickson.

Sur utligning

Hjemmelaget presser på mot slutten, og utligningen kommer først i det 89. minutt etter å ha ligget i lufta en stund. Det legges til fem minutter og vi frykter å tape alt helt på slutten, men gutta ror poenget i land, selv om det føles tungt å ikke ta alle tre, etter det gode spillet før hvilen.

Neste seriekamp for laget er hjemme mot Bryne søndag 4. juni kl. 15:00, men først skal 2. rundekampen mot Bærum på Kadettangen torsdag kl. 18:00 spilles. Møt opp og støtt gutta!