Tveiten til Lyn

Returnerer til moderklubben

Annonse:

Skeid og Lyn 1896 AS har blitt enig med overgang for Mikkel Tveiten. Mikkel kom til oss i forkant av 2021-sesongen, og fikk med seg nytt opprykk. Nå jakter Ullevaal-gutten nytt opprykk med moderaksjeselskapet som han står med 39 kamper for i tredjedivisjon.

For Oslos kuleste klubb (oss) har Mikkel fått 27 kamper fordelt på 2. divisjon, OBOS-liga og NM. Opprykket i 2021 vil nok huskes lenge av Mikkel.

- Det har dessverre blitt begrenset med spilletid for Mikkel i Skeid i år, og han har etter hvert ønsket seg hjem til klubben i sitt hjerte. Vi har hatt, og har stor tro på Mikkel, og selv om vi gjerne skulle beholdt han her har vi etterkommet ønske hans om å gå til Lyn, forteller daglig leder Daniel Holmeide Strand.

En ekte fan

At Mikkel har Lyn i sitt hjerte er det ingen tvil om, og da toppfotballens kamper sjelden krasjer med Lyns der nede i bredden har Mikkel kunnet stå med Bastionen på kamp flere ganger i år. Nå vraker han sang med spill for Lyn.

- I grunn er det litt kult at det fortsatt finnes supporterspillere som Mikkel, som synes det er herlig å spille for egen klubb foran fans han har vokst opp sammen med. Mikkel er en ydymk, hardtarbeidende og herlig type som vi gjerne hadde sett lenger hos oss, men at han drar til Lyn nå er riktig for han. Forhåpentligvis møtes vi ikke i serien neste år, men vi slår de gjerne ut av NM, avslutter Strand.

Lykke til videre Mikkel, og om sjansen byr seg skal du få lov til å synge litt med Skeidoksene også. Sees på Bislett når Skeid 2 kommer!

 

Annonse fra Obos-ligaen: