Tre nye spillere klare

I disse dager begynner troppen for damelaget å ta endelig form. Tre nye spillere er nå klare for Skeid i sesongen 2024. Skeid har et tydeligvis et godt rykte både som klubb, og som lag. Vi ønsker Dagrun Derås, Anna Bakken Johansen og Oda Folmo Myhr velkommen i rødt og blått.

Annonse:

(Forsiden: Oda Folmo Myhr foran snøfonnene på Nordre Åsen. Foto: Anders Høilund)

Dagrun Derås

Dagrun Derås er 21 år, og fra Namdalseid. Altså enda en trønder i Skeid. Dagrun spilte sist for Steinkjer i 2. div. Da hun skulle flytte til Oslo, ble hun anbefalt Skeid av treneren sin i Steinkjer.

– Jeg studerer jus i Oslo. Jeg kommer rett fra forsvaret, altså militæret, og merket at det var uvant med den intensiteten vi har på treningene og i kampene våre. Dette er noe annet enn treningen vi fikk i Forsvaret, sier Dagrun Derås.

Om hun syntes det gikk fort i svingene i treningskampene, så syntes ikke det fra sidelinjen. Derås er en hurtig spiller.

Dagrun_Deraas.jpg
Dagrun Deraas, en ny trønder i Skeid.

 Hun har spilt på mange plasser på midtbane og framme på banen, og etter eget utsagn trives hun spesielt godt som kantspiller.

Anna Bakken Johansen

Anna Bakken Johansen 22 år gammel sykepleierstudent fra Tynset. Hun vil ikke dementere Kjell Aukrusts påstand om at «Kjem en fra Tynset, så trives en overalt». På fotballbanen er hun midtstopper, ikke en tradisjonell stor plog som meier ned motstanderne, men en smidig og teknisk god spiller som allerede har vist fram noen spesialiteter på banen.

– Tynset er et lite sted, og spillerne på laget er tett på hverandre også utenfor banen. Grunnen til at jeg vil spille for Skeid er at jeg hørte om det gode miljøet på laget. Jentene her har sosial omgang utenom kamper og treninger. Det liker jeg. Det ble jo alt for langt å pendle mellom Tynset og Oslo, hvor jeg bor nå, sier Anna Bakken Johansen.

 

Oda Folmo Myhr

Oda Folmo Myhr er 23 år, og kommer fra Romerike, nærmere bestemt fra Funnefoss/Vormsund. Hun har allerede bevist at hun har krutt i støvlene, og skåret på et deilig langskudd mot Strømsgodset i treningskamp på Nordre Åsen.

– Jeg liker å skyte, jeg, men jeg må venne meg til å spille med nye medspillere, og kanskje ikke få like mye ball på Skeid som på det jeg hadde i 4.divisjon, sier Oda Folmo Myhr på en vinterkald trening.

– Jeg har kommet godt inn i spillergruppa, det var ikke vanskelig. Jeg kjente Andrine Nevstad og Juni Steen fra før, vi går på Idrettshøyskolen sammen, avslører Folmo Myhr.

Hun har tatt med seg en egen liten med seg en liten fan-klubb til treningskampene, noe alle rundt damelaget synes er helt topp.

 

Annonse: