Trancher med på laget

Kortreist førsteklasses entrecôte

Vi ønsker hjertelig velkommen til Trancher som ny samarbeidspartner for Skeid. Trancher Aker Brygge og Trancher Grünerløkka er spesialister på entrecôte.

Bakgrunnen for samarbeidet er i klassisk Skeidånd. Innehaver Charlotta var på dugnad i kiosken på en A-kamp i høst, og vår eminente ildsjel Knut Jensen bemerket at dette kunne hun. Charlotta sa at hun drev to restauranter, så litt kontroll på dette hadde hun jo. Knut var såpass fornøyd at han fortalte videre at "hun her var det tak i". De som kjenner Knut vet at terskelen for ros er høy, så dette var stor ros å få.

Partnersamlinger

Som del av samarbeidet vil Trancher Aker Brygge være vertskap for to partnersamlinger i år.

- Vi hadde to flotte samlinger i fjor på Johnny Rockets og Quality Hotell 33, og er glad for å ønske Trancher velkommen med på laget. Vi jobber for å skape et aktivt partnermiljø hvor vi gir tilbake i form av både opplevelser, men også kontaktpunkter hos de andre bedriftene som er med og støtter oss, sier daglig leder Daniel.

Vi ser fram til å besøke Trancher og teste deres utmerkede entrecôte.

Da er det bare å bestille bord for å teste.

Om Trancher

På Trancher legger vi vår stolthet i å presentere Entrecôte – og legger all vår fokus på nettopp dette utmerkede kjøttstykket. Entrecôte fra nakke er regnet som et av de mest saftige og smakfulle kjøttstykkene. Dette skyldes god fordeling av fett, i og rundt muskulaturen.

Våre Entrecôter blir først plukket ut etter våre spesifikasjoner, for så å sendes på lager. For å sikre oss førsteklasses kvalitet blir partiet kontrollert og sortert av en utsending fra Trancher. Dette gjøres ved at hvert enkelt stykke kontrolleres ut fra struktur, farge, marmorering, form og vekt. Kun Entrecôtene som tilfredsstiller våre krav slipper gjennom nåløyet, og blir så sendt til oss.

For å få best resultat har vi valgt å bruke tiden til vår fordel. Hos oss blir alt kjøtt ytterligere mørnet i noen uker – og selve tilberedningen foregår ved langtidsstekning på lav varme. Kjøttet trancheres umiddelbart før servering. Dette sikrer høy kvalitet og rask servering.

Annonse fra Obos-ligaen: