Til minne om Håkon Sjømoen

Et mangeårig medlem har forlatt oss

Annonse:

Håkon Sjømoen ble medlem av Skeid i 1954.

HS.jpg

I 1965 fikk han sitt første tillitsverv som oppmann for orientering. Etter dette har Håkon Sjømoen bekledd et verv i Skeid hvert eneste år. Han sa aldri nei og bidro der det var behov. Selv om orientering ble borte som aktiv avdeling i Skeid på 1980-tallet, ble Håkon værende.

Han har vært kasserer og sekretær i Hovedstyret, kasserer i Yngres avdeling (alt under A-laget) og han har bistått i et utall andre oppgaver. Han er en av de som alltid har vært i Skeid.

Som et eksempel på hans offervilje og storhet, tok han over som leder for Yngres avdeling i 2000, da den valgte lederen måtte trekke seg og ingen ny sto klar til å overta.

De siste årene, så lenge helsa tillot det, deltok han i Skeid Eldres avdeling (nå Skeid Aktiv) der han var formann fra 2009 til 2015. Ved siden av det bidro han til at Velkommen til fotball hadde en trygg administrasjon og at områdets barn fikk et blidt møte med Skeid og fotballen. Håkon bidro også på kampdagsarrangementer, og senest i 2019 var han med på alle kamper både på Nordre Åsen og Intility hvor han hjalp Knut Jensen i kiosken.

Ingen oppgaver var for store eller små for Håkon i klubben i hans hjerte.

Håkon Sjømoen bisettes i Torshov kirke tirsdag 28. mars kl. 1200.

Skeid lyser fred over hans minne.

Annonse: