Tap på overtid for Ull/Kisa

Skeid tar ledelsen og spiller en god førsteomgang, men på slutten rakner det og et nytt tap er et faktum.

Det er noen få varmegrader, men fine spilleforhold når lagene entrer hjemmebortebanen på Valle. Skeids førstekeeper Idar Nordby Lysgård er tilbake i mål etter en mindre skade og alt ligger til rette for en spennende kamp. Det åpner som vanlig med litt stillingskrig, og den første sjansen kommer når seks minutter passeres.

Mesut Can fosser frem, lurer av en spiller og sender ballen til Johannes Nuñez, som igjen prøver å passe over til Johnny Buduson på bortre stolpe, men en forsvarer kaster seg og hindrer scoring!
Like etter fyrer Can fra 16-meteren, men keeper redder skuddet.
Så er det Jessheim-laget sin tur, og en kontring avsluttes med et lurt skudd til side for mål.

Flott scoring

Kampen er 18 minutter gammel når Charles Ezeh slår en lang ball opp på Buduson, som med en mann i ryggen tar ned ballen til Can og går på et lurt løp på motsatt side, mens Can lurer av en mann og spiller til Buduson som nå er helt alene. Han har bare å sette ut foten og styre kula i mål, vakkert og 1-0!

Etter målet har Skeid ballen mest, men Ull/Kisa kommer på noen småfarlige visitter. Så en stygg miss i forsvaret til bortelaget og ballen lander hos Charles Ezeh, men skuddet går utenfor! Deretter en corner fra Tom Skogsrud, som går i tverrligger og ut!

Moa Mahnin i aksjon på søndag.

Ezeh spiller så nydelig igjennom Nuñez, men skuddet blir for svakt og keeper redder enkelt. Ull/Kisas keeper Hagerup er visst god på frispark, og får sjansen etter 38 minutter, men skuddet imponerer ingen...denne gangen.

Omgangen, som helt og holdent har vært Skeids, ebber ut med to småfarlige headinger/skudd fra bortelaget, men Idar er tydelig innstilt på å holde nullen til pause, og stopper forsøkene.

Etter hvilen er det Ull/Kisa som skaper den første, store sjansen. En corner treffer en gul spiller, og headingen stryker Lysgårds venstre stolperot!
Så misser Hassan Yusuf på midten og bortelaget ruller opp Skeids forsvar. Ballen sendes forbi Lysgård og har retning mål, men der dukker Ayoub Aleesami opp og får renset unna.

Så er det Skeids tur; en corner fra kaptein Skogsrud lander på motsatt kryss og spretter ut. Så følger en ny sjanse til Skeid når keeper er litt på bærtur; Nuñez prøver å  lobbe ballen over fra langt hold, men dessverre til side for stolpen!
Det opplyses så om at det er 823 tilskuere på kampen, noe som bringer 164 600 kr i klubbkassa i dette som er Folkets kamp.

Frisparkmål av keeper

Det gjenstår ett minutt av ordinær tid når Ull/Kisa får frispark på ca. 20 meter. Og keeper Hagerup går igjen frem for å ta det. Denne gangen limer han kula helt oppe i vinkelen, utagbart for Lysgård. Skal poengene glippe nok en gang for Skeid?

To minutter på overtid får Nuñez sjansen, men skyter utenfor! Så avgjøres kampen. En Ull/kisa-spiller tråkler seg igjennom og skyter, Lysgård får slått ballen ut, men den havner i beina på Vamouti Diomande, som blir matchvinner.
Intility Arena er og blir en forbannelse for Skeid, og aller siste sjanse til å få en seier der er neste "hjemmekamp" mot Notodden lørdag 2.11 kl. 16:00.

PS. Mesut Can blir kåret til dagens beste av Skeidoksene og kan trøste seg med en oksestek fra Strøm-Larsen. Sponsorene mener keeper Idar Lysgård fortjener å kjøre BMW I3 i en uke og ta med en venn(inne) til middag for 2 på Johnny Rockets på Storo.