Tap for Ull/Kisa

Jessheim-laget ble for sterke, og vant 3-2 over Toms gutter.

Kampen er ett minutt gammel når en nydelig vending av David Tavakoli ute på venstrekanten lurer flere Ull/Kisa-spillere, han forserer oppover, men uten at innlegget gir resultat. Så er det Ull/Kisas tur, de kommer med mange mann, men skuddet går like utenfor Idar Lysgårds høyre stolpe.

Minuttet etter produserer hjemmelaget et nytt, godt angrep, men Lysgård får slått skuddet mesterlig til corner. Like etter kommer de pånytt, Skeid sliter voldsom med sin venstekant, men skuddet går utenfor.

Kun fem minutter er spilt når Ull/Kisa nok en gang kommer løs på kanten, og denne gangen lykkes de. Ballen kippes over en utrusende Lysgård, og det står 1-0.

Hjemmelaget fører kampen nå, og får frispark i god posisjon utenfor sekstenmeteren. Skuddet heades ut av Fredrik Berglie, men returen snappes opp og dundres i mål bak en sprellende Lysgård! 2-0, og Torshov-gutta er rystet.

Corner rett i mål

Men like etter får Skeid corner, som tas av Tom Skogsrud. Den daler over alle og ned i motsatt hjørne, det er redusering på Jessheim stadion, og stillingen er 2-1 når kun 13 minutter er spilt!

Kampen roer seg så ned frem til det 28. minutt, når Skeid kombinerer flott, Mesut Can legger inn til Tavakoli, som skyter rett på keeper fra kloss hold! Nære utligning, og Oksene på tribunen øyner poeng etter den vanskelige starten. Når solen titter frem på Jessheim, får Skeid corner, som tas av Mohammed Mahnin. Den treffer Tom Skogsrud, men den gode headingen fistes over av keeper! God sjanse!

Det blåses stadig frispark til Ull/Kisa, når Skeid-spillerne er på etterskudd i duellene på midtbanen. Men så får Skeid frispark, og Ayoub Aleesami header ballen via et Kisa-hodet og til corner.

Det blåses for pause og hjemmelaget leder 2-1.

Torshov-gutta har fått kyndig veiledning av trener Tom i hvilekvarteret, og åpner med agressivt press. De finner hverandre fint, og Oksene håper på en snarlig scoring. Men den kommer dessverre gale veien. Målscorer Tom Skogsrud spiller ballen upresset utover egen dødlinje, og på den påfølgende corneren går ikke Ahmad El Amrani opp i duellen og Morten Sundli kan nikke ballen kontakt i nota til 3-1.

Ny kalddusj

En kalddusj for Skeid, som så ut til å ha noe på gang. Ull/Kisa er deretter flinke til å forstyrre Skeids overganger, og vi tvinges til å slå langt mot Tavakoli, som sliter alene på topp og taper duellene.

Kvarteret ut i omgangen får gutta til et flott pasningsspill, med fine kombinasjoner, og ballen ender hos Hassan Yusuf som skyter fra seksenmeteren, men uten nettsus. Et meget godt angrep!

Like etter tar Mesut Can ned et innlegg, men skuddet blokkeres. Det vil seg liksom ikke denne dagen for Skeids spisser. Nordlie må ta grep, og bytter forsvarer Berglie mot Johnny Buduson. Han viser seg fram umiddelbart med et framspill til Tavakoli, men litt for upresist.

Henning Tønsberg Andresen får så en sjanse, men skyter over. Et nytt innlegg fra Buduson i feltet klareres, friskt innhopp av angriperen! Skeid presser på for redusering, og får corner. Den tas av Mahnin, corneren er hard og god, men treffer feil hode sett med Skeid-øyne, og heades unna.

Så er det hjemmelagets tur, når de får frispark på 20 meter etter en forseelse av Mathias Dahl Abelsen, som resulterer i gult kort. Frisparket går i muren og til corner, og Oksene puster lettet ut.

Knappe ti minutter gjenstår når Abelsen spilles flott igjennom, passerer keeper, men blir felt. Straffe! Den tas som vanlig av Tavakoli, som finter keeper til venstre og plasserer ballen i motsatt hjørne. Det står 3-2 og Tavakoli har scoret sitt femte seriemål for sesongen!

K P
7 Kjelsås 0 0
8 Skeid 0 0
9 Stjørdals-Blink 0 0
10 Strindheim TF 0 0

Dermed er spenningen tilbake i kampen, og spillet bølger litt frem og tilbake. – Doble på kant, roper Tom Nordlie fra benken, og prøver å oppildne spillerne sine. Johannes Nuñes har en fin forsering nede ved dødlinja, men blir avklart. På overtid får vi sjansen til utligning, innlegget fra Tom Skogsrud til Abelsen er godt, men sistnevnte har på den berømte ryggsekken, og skuddet fyker over!

Noen minutter etter blåser dommeren av, og vi taper 3-2 for Ull/Kisa.

Neste kamp går hjemme mot Raufoss på OBOS Idrettspark Nordre Åsen søndag 12. mai kl. 18.00.

Ull/Kisa - Skeid 3-2 (2-1)