Tap for Raufoss

Gutta hadde sine sjanser i treningskampen, men presisjonen ble for dårlig i avgjørende situasjoner og det endte med hjemmelagets ene scoring i første omgang.

Annonse:

Skeid kommer ubeseiret i sesongoppkjøringen til Raufoss og kampen er kun få minutter gammel når keeper mister et innlegg i beina på Dahl Abelsen. Han forserer inn i feltet, men får ikke klem på skuddet. Så overtar hjemmelaget spillet og produserer et par gode sjanser, blant annet et overraskende skudd som Lysgård bare hører susen av, men det treffer utsiden av målet.

Skeid tar etterhvert over i en periode og en fin opprulling avsluttes med et godt skudd, men keeper redder. Så mistes ballen på midtbanen, Raufoss fosser fremover ved Snorre Strand Nilsen, som fyrer av når han når 16-meteren, og ballen fyker inn i Lysgårds høyre hjørne. 

– Litt masete spell fra Skeid, lyder det fra kampens kommentator, og bortelaget sliter med presisjonen, det er mange feilpasninger fra begge lag. En halvtime er unnagjort når Skeid får frispark i god posisjon, men Mesut Can bøyer skuddet utenfor både mur og målstolpe.

Det siste kvarteret av første omgang kunne gitt scoring til begge lag. Lysgård redder to forsøk, det ene såvidt med høyrebeinet alene med spissen. Et flott oppbygd angrep av Skeid, som hadde fortjent en bedre skjebne, ender med et innlegg over alt og alle. David Tavakolis kroppspråk er ikke til å ta feil av….

2. omgang har vart i få minutter når Johnny Buduson foretar et fint raid, men forsøket ender i corner. David Hickson, som har kommet inn, snurrer rundt med hjemmelagets forsvarere, men innlegget som heades mot krysset av Tom Skogsrud, reddes på streken! 

Raufoss har på ingen måte gitt opp, og produserer deretter et par gode sjanser, først på corner og så et skudd til side for mål. Henningsson får stå helt alene, prøver å styre headingen mot krysset, men ballen stryker tverrliggeren.

Skeids spill faller i intensitet etter en god åpning etter hvilen, og sliter med å spille seg ut av eget forsvar til tider. Raufoss virker å ha god kontroll på kampen, og tillater ikke gjestene å skape noe foran eget mål. Kampen nærmer seg slutten, og med ti minutter igjen kommer Skeid på en fin overgang, men som så ofte før er presisjonen på innlegget for dårlig, og ballen seiler over alt og alle. – En gjennomgangsmelodi for Skeid i dag, lyder det fra kommentatoren.

Sander Flåte, som har kommet inn, får en pasning fra Hassan Ahmad på seksenmeteren, og klemmer til, men klarer ikke å presse skuddet under tverrliggeren. Det er få minutter igjen og Skeid får så to sjanser til å pynte på resultatet, men når Budusons frispark stryker stolpen og headingen etter en corner ender over, må Toms gutter reise hjem fra Toten med en smultring og sesongens første tap. 

Neste treningskamp er mot HamKam på Hamar lørdag 23.2 kl. 18:00.

Kampfakta:

Raufoss - Skeid 1-0 (1-0)
1-0 Snorre Strand Nilsen (21’)
Raufoss storhall
15. februar 2019  

Laget i første omgang:

Idar Lysgård - Ayoub Aleesami, Tom Skogsrud, Kim Skogsrud, Jonas Bergersen - Henning Andresen, Mathias Dahl Abelsen, Moa Mahnin - Johannes Nuñez, David Tavakoli, Mesut Can
 
Laget i andre omgang:
Emil Fiskvik - Henning Andresen, Ayoub Aleesami, Kim Skogsrud, Tom Skogsrud - Mathias Dahl Abelsen, Moa Mahnin, Johannes Nuñez - Mustafa Ahmad, Johnny Budson, David Hickson  
Fredrik Berglie, Sander Flåte og Matarr Kah kom inn i andre omgang.
Annonse: