Tap for et godt G19

Skeid tapte treningskampen mot G19-landslaget med 3-1. Alle målene kom i første omgang. Gabriel Andersen scoret vårt mål. Se scoringene her.

(Arkivfoto: Gabriel Andersen etter scoring mot Kjelsås 30. juni i fjor)

Denne kampen ble avtalt på kort varsel ettersom EM-kvalifiseringen G19 skulle deltatt i i Nederland denne uka, med bl.a. Ukraina, ble av grunner vi kan tenke oss, utsatt til juni.

Det blir fin læring for gutta, som møter et ballsikkert og sjanseskapende lag på Valle Hovin denne solfylte ettermiddagen. Vi har mer enn nok med å forsvare oss den første omgangen, noe vi også gjør godt til tider, men tilslutt glipper det når en G19-spiller går ned i feltet.

Fin scoring av Gabriel

Lars Kvarekvål velger riktig hjørne, redder straffen, men returen setter samme mann kontant i nettet, 1-0. Noen minutter etterpå trer Florind Lokaj en nydelig stikker til Gabriel Andersen, som med et flott mottak drar seg inn i feltet og scorer sikkert!

Det andre målet til G19 er av det heldige slaget; skuddet treffer Fredrik Berglie, forandrer retning og detter i mål via stolpen, Kvarekvål er sjanseløs. Det tredje er dog av det vakre slaget, et godt plassert langskudd som vår gode keeper ikke har mulighet til å redde. Alle tre målene blir scoret av samme spiller; Tobias Gulliksen fra Strømsgodset.

Bedre i andre omgang

Vi gjør som vanlig mange bytter etter pause, og slipper motstanderen til færre sjanser enn i første. Men begge lag har flere gode muligheter til nettsus, uten å lykkes. Dermed ender det med 1-3-tap for et godt G19-landslag. Vi ønsker dem lykke til med EM-kvaliken, hvor de møter Ukraina, Serbia og Nederland.

Les hva NFF skriver om kampen her.

Scoringene (Skeid-TV):

Neste, og siste treningskamp før det braker løs mot Stabæk er hjemme på Nordre Åsen mot Kjelsås kommende lørdag kl. 13:00.

Skeids lag:
Lars Kvarekvål - Sully Bojang, Anders Johansen, Fredrik Berglie, Mikkel Tveiten - Florin Lokaj, Felix Anthonessen, Mads Aaserud - Markus Melchior, Erik Nordengen, Gabriel Andersen.

Innbyttere, som kom inn i løpet av 2. omgang: Kasper Ofstad, Ousmane Traore, Tomas Borgersen, Stian Pettersen, Morten Olsen, Hayder Altai, Ulrich Ness, Emil Tjøstheim, Yasir Sa'ad, Jakob Romsaas og Johnny Buduson.

Gult Kort: 1 G19-spiller