Tap for eliteserielaget Stabæk

Stabæk vant 4-2 i treningskampen på Nordre Åsen onsdag. David Hickson og Johnny Buduson scoret, og intervjuer og høydepunkter kan du se her!

(Forsidebildet: Johnny Buduson har redusert til 2-3 på straffe)

Det flotte været som vi hadde under treningskampen mot Bærum på søndag holdt seg. Stabæks A-lag hadde tatt turen til Nordre Åsen for treningskamp, men de Stabæk-spillerne som hadde startet søndagens seriekamp mot RBK hadde holdt seg hjemme.

Eliteseriemotstand

Men det er god eliteseriestandard på alle spillerne i Stabæks A-stall! Guttene fra Bærum slo gutta fra Torshov 4-2, men det ble en god økt og  viktige læringspunkter for Gard Holmes mannskap.

David Hickson i kjent driv.

Gjestene tar initiativet i kampen, det er tydelig at Stabæk er et langt bedre lag enn Bærum. Det er spilt 17 minutter når gjestene tar ledelsen med et flott, knallhardt langskudd. Det er Kaloyan Kostadinov som står for prestasjonen.

Det nærmer seg halvtimen før vertene få sin første sjanse. David Hickson kommer seg ned til dødlinja. Den knallharde pasningen inn i feltet treffer et skeidbein, men ballen går utenfor metallet.

Det er i imidlertid Stabæk som fører kampen, i det 36 minutt sitter kula igjen i Skeid-nota. Målskårer er Khoblenko Oleksiy, eller Alex som han kalles. Det skal vise seg at han gjør hat trick i denne kampen.

Torshov-gutta vil ikke bli stående med lua i handa. Etter et pent angrep setter David Hickson inn reduseringen. Rett før pause blir det ny nettkjenning for gjestene. Dermed står det 1-3 på lystavla.

Ny straffe

Abel Stensrud skaffet straffen.

Etter hvilen er det et helt nytt Skeid-mannskap som kommer på banen. Det er vertene som tilriver seg initiativet, spillet blir presset inn på Stabæks halvdel. Unggutten Abel Stensrud blir revet ned i feltet, den sortkledde peker på krittmerket. Johnny Buduson misset på straffe mot Bærum, men det gjentar seg ikke dennne kvelden. Kula settes kontant i nota.

Nå følger en periode hvor utligningen henger i lufta. Både Johnny Buduson og Abel Stensrud kunne ha nettet på gode sjanser, men i stedet er det «Alex» som avslutter kvelden med sin tredje skåring etter en stygg miss i Skeid-forsvaret.

Gard Holme er mest fornøyd med mannskapets prestasjoner etter pausen. Neste kamp er lørdag 5. juni kl. 14:00 mot Kongsvinger på Gjemselund.

Skeid-Stabæk 2-4 (1-3)