Tap for Brattvåg

Skeid taper 2-0 for Brattvåg i siste serierunde, men kampen var preget av dårlig vær og at Torshov-gutta stilte med et reservepreget mannskap.

Annonse:

Arkivbilde: Marius Rygel & co fikk en tøff jobb i Brattvåg. Foto: Anders Vindegg)

Det regner og blåser kraftig på Brattvåg stadion når dommeren setter kampen i gang. Skeid starter med et lag bestående av for det meste reserver, og Simen Hestnes er kaptein for anledningen.

Knapt tre minutter er passert når Vital Kaba kommer løs og skyter fra sytten meter, like utenfor keepers høyre stolpe.

Så er det Brattvåg sin tur, men en strålende benparade av Skeid-keeper og debutant Lars Kvarekvål hindrer ledelse for hjemmelaget. Sistnevnte er også fint nede og snapper ballen etter et nytt skuddforsøk.

God redning av debutant Lars Kvarekvål.

En feilpasning i Skeids forsvar gir hjemmelaget en ny skuddmulighet men Kvarekvål viser opp en ny, flott beinparade. Et nytt Brattvåg-angrep rulles opp, men skuddet går i nettveggen.

Midt i en kraftig haglskur forserer Adonai Kidane i banen og skuddet får hjemmelagets keeper så vidt fistet til corner!

Så, etter 35 minutter går Brattvåg opp i 1-0 etter fine kombinasjoner og Skeids bestemann, keeper Kvarekvål, klarer ikke å hindre headingen fra å gå i nettet.

Lagene går til pause med en fortjent ledelse til Brattvåg.

Brattvåg produserer to gode muligheter i begynnelsen av andre omgang, og på den tredje øker de ledelsen til 2-0 etter at skuddet forandrer retning på en Skeid-forsvarer.

Timen er spilt når Taofeek Ismaheel finter seg fri og skyter fra sekstenmeteren, men like utenfor! Det påfølgende hjørnesparket reddes på streken. To gode muligheter på rappen der! Skeid bytter like etter inn Emil Tjøstheim og Obilor Okeke, som begge får sine debuter i Skeid-trøya.

Fem minutter før slutt holder Skeid på å redusere etter et fint angrep og innlegg fra høyrekanten, men skuddet fra kort hold går utenfor. Helt på slutten får Kaba en mulighet, men skuddet blir blokkert og keeper snapper ballen.

Kampen ebber ut med 2-0-seier til Brattvåg i et ufyselig vær på Brattvåg stadion.

Lørdag 28.11 tar Skeid-laget bussen til Asker for første kvalifiseringskamp til OBOS-ligaen. Kampstart på Føyka stadion er kl. 14:00. (Returkampen er på Nordre Åsen lørdag 5.12 kl. 13:00)