51418891736_8dae472af0_k

Takk for nå Lars!

Målmannen søker nye utfordringer

Annonse:

Lars Kvarekvål kom til oss i forkant av 2020-sesongen etter spill for Florø. Det året utgjorde han keeperduo med Idar Lysgård, og fikk én kamp mot Brattvåg. Året etter var Lars i tett konkurranse med Anders Gundersen som var nyankommen fra Moss, hvor han i spilletidssammenheng dro det lengste strået og stod 21 av 26 seriekamper som ble kronet med opprykk. Året etter var Ullerngutten førstevalget i målet, og stod 28 kamper i serie, NM og kvalifiseringsspillet. 

51316697142_65a95d6b8d_k.jpg

I 2023 ble det derimot færre muligheter for Lars, og han endte opp med to kamper i NM og én i serien. Nå skilles våre veier etter fire år sammen, og Lars søker nye utfordringer utenfor Nordre Åsen.

- Lars har vært en viktig spiller, og hadde sin beste sesong i 2021-sesongen som endte med mesterskapet. Han har også vært en meget bra bidragsyter i gruppa, og har vært en glede å ha i klubben de siste fire årene. Han har et nydelig skåblikk på det meste, og jeg kommer til å savne Lars i hverdagen med hans finurlige kommentarer og den typen han er. Jeg ønsker virkelig å takke Lars for det han har gjort for oss, og ønsker han masse lykke til i neste klubb, sier daglig leder Daniel Holmeide Strand.

Keepertrener Robert Legrand er den som har jobbet tettest med Lars i disse årene, og han har satt pris på det arbeidet.

52263384788_50b37aaad2_k.jpg

- Lars har vært moro å jobbe sammen med, han er treningsvillig, profesjonell og har en herlig humor. Tusen takk for tiden vi har fått sammen Lars, og lykke til videre med nye utfordringer, sier Rob.

Takker for tiden

Lars selv har ikke nytt klubbvalg klart, men takker for tiden med gode lagkamerater og støtten fra tribunen.

- Det har vært en ære å representere Skeid, og jeg setter stor pris på tiden min i klubben. Jeg har kjempet med nebb og klør for hvert eneste minutt, og sånn sett alltid gitt alt og ikke fått noe gratis. Har trivdes veldig godt med folkene på Nordre Åsen, og ingen er mer standhaftige enn Skeidoksene. En særlig takk til Rob for det gode samarbeidet vi har hatt, og jeg ønsker dere alle masse lykke til videre, sier Lars selv.

Takk for denne gang Lars, og lykke til videre!

 

Annonse: