Takk for innsatsen Mats

Årvollgutten forlater Skeid for denne gang

Annonse:

Vi takker Mats Andersen for innsatsen gjennom sine seks sesonger i Skeid. Mats kom til oss fra Vålerenga i januar 2017, og fikk 18 kamper i 2. divisjon i debutsesongen.

39736353530_9701b17236_k.jpg
Mats i opprykssesongen 2018

I 2019 ble det dessverre kun et kort innhopp i OBOS-ligaen, da han var ute i mesteparten av sesongen. Året etter fikk Mats en god sesong i 2. divisjon, med 12 kamper i den forkortede pandemisesongen, som endte med andreplass og kvalik mot Asker. I 2021 var Mats sentral på laget som rykket opp til OBOS-ligaen, og med det en av våre viktigste spillere.

Totalt endte Mats på 45 kamper og 1 mål for Skeid.

Fortsetter i ny klubb

Mats er helt klar for spill etter sin opptrening, og flere klubber har forhørt seg om status på Mats. 

- Det har kommet noen henvendelser, og jeg skal finne ut i løpet av kort tid hvor jeg fortsetter videre. Fotball er jo det morsomste som finnes, sier Mats.

35283215501_c9aab1f8d0_k.jpg
Mats i debutsesongen 2017, her i duell med KFUM-Stian

Rollemodell 

Gard Holme, som har trent Mats i flere sesonger, ønsker han lykke til videre.

- Han har vært et forbilde og rollemodell for de yngre som kommer opp bak han, og er en dedikert og profesjonell spiller som hans neste klubb vil få stor glede av. Mats har satt en god standard i klubben, og vært viktig for oss både på og av banen, sier Holme.

Trekker fram mange

- Jeg vil veldig gjerne takke det medisinske apparatet for opptreningen i fjor, nå er jeg helt tilbake og klar for mer fotball. Det er mange som har betydd mye for meg i min tid i klubben. Tom som hentet meg og satset på meg i 2017, Gard for en fin tid de siste tre årene, Morten Berre som har vært med hele veien, og særlig ga god trygghet i starten til en ung gutt. Så må jeg trekke fram alle materialforvalterne, som har oppdratt meg og mange andre spillere. Rolf-Erik, Jim, Dag, Trond-Arne med flere. Det er mye fine folk i Skeid, sier Mats.

50282529732_d6414d087b_k.jpg
Mats hadde en solid sesong i 2020, her i Vallhall - én av mange hjemmebaner

Rent sportslig har også tiden i klubben gitt mange oppturer, og Mats har vært sentral i flere av de.

- Det har jo vært en veldig innholdsrik og morsom tid i Skeid. Av sportslige høydepunkt må det være å slå ut eliteserielag i cupen, og de to opprykkene jeg var med på. Det er synd å forlate en så fin spillergruppe, med mye gode venner, men nå er jeg motivert til å satse videre og har mange gode år igjen, avslutter Mats.

Gode skussmål fra alle i Skeid

Mats har gjort et solid inntrykk på alle i Skeid i sin tid i klubben.

- Mats er en solid midtstopper, duellsterk og god med ball. Alle som kjenner Mats er glad i han, og setter pris på å være på samme lag som han. Lugn, rolig og flink med folk. Vi kommer til å savne Mats, og de som får tak i Mats gjør en god signering både på og utenfor banen. Så er det forhåpentligvis ikke farvel, men på gjensyn. Døra står åpen for Mats en gang i framtiden i Skeid, for han kommer til å bli en dyktig trener med sin pedagogutdanning og fotballkompetanse. Så vi har forhåpentligvis ikke sett det siste av han i klubben, sier daglig leder Daniel Holmeide Strand. 

Vi ønsker Mats lykke til videre, og takker for innsats gjennom hele seks år i Skeid!

Annonse: