Takk for innsatsen!

Vi takker av Henning, Hayder og Florind

Annonse:

Det nye året er godt i gang, og med det er utskiftningene i troppen nær ferdig.

Florind Lokaj

Midtbanespilleren kom til oss på sommeren i 2021, og var en sentral del av Skeid 2 det året. Han ble i 2022 belønnet med proffkontrakt og fast del av A-stallen etter godt spill på rekrutt-laget over lengre periode. Totalt fikk Florind 23 kamper for A-laget i klubben. På høsten i fjor var Florind på utlån hos Kvik Halden i 2. divisjon.

52032681190_d80140c92d_k.jpg
Florind i aksjon for Skeid 2 mot Lyn. Kampen huskes mest for billettprisene.

- Vi har veldig god dekning på sentral midtbane, og med den konkurransen som er har vi blitt enig med Florind om at det nok er best at han søker nye utfordringer og får mest mulig spilletid på høyest mulig nivå. Vi takker for innsatsen i Skeid, og ønsker han lykke til videre, sier daglig leder Daniel H. Strand.

Hayder Altai

Hayder kom til oss i 2020-sesongen fra Flint i Tønsberg. Holmlia-gutten har vært en sentral spiller i flere år, og står med 76 kamper for klubben. Han har vært med på kvalikspill for opprykk, direkte opprykk, kvalikspill for nedrykk og sist direkte nedrykk. Rett og slett fire innholdsrike sesonger på toppen av Torshov. 

52923063969_b7a392154d_k.jpg
Hayder mot Holmlia

- Hayder søker nå nye utfordringer, og slik vi forstår blir det kanskje noe i utlandet. Han har gjort en flott jobb for oss gjennom flere år, og vi takker veldig for hans bidrag for klubben. Vi ønsker Hayder alt det beste, også sees vi kanskje igjen i framtiden, fortsetter Daniel.

Henning Tønsberg Andresen

Henning gjorde i fjor comeback i Skeiddrakta etter et par år i uløkka ute i bygdenorge. Han fikk 22 kamper i serie- og NM i fjorårssesongen og øker med det totalen sin til 125 kamper for Skeid, fordelt på periodene 2017-2020 og 2023. Hvor Henning fortsetter karrieren videre er ikke klart.

52914229952_c88abedc80_k.jpg
Henning i aksjon

- Vi takker Henning for innsatsen i fjor, og ønsker han lykke til med nye utfordringer, avslutter Daniel.

Ikke helt i mål

Nettopp mål er sentralt i jakten på de siste brikkene i Vilde Rislaas mannskap. Til Skeid Media opplyses det at man ser etter to angripere for å komplementere troppen. Så snart noe er klart er vi på ball og informerer alle spente og håpefulle.

Annonse: