Tabber ødela for Skeid

En flott frisparkscoring av Mesut Can og et ditto langskudd av Hassan Yusuf (arkivbilde) hjalp lite. Straffebom og forsvarstabber ødela kampen på Fosshaugane Campus.

Mesut Can var tilbake fra skade og startet kampen på topp sammen med Johnny Buduson og Johannes Nuñez.

Slik kom målene (som kan sees i høydepunktene nederst i artikkelen):

1-0: Elleve minutter er spilt når Kim Skogsrud tilsynelatende har full kontroll, men sender ballen på tvers i forsvaret, og der er Sigurd Haugen, som enkelt kan sette ballen bak Idar Lysgård.

1-1: Kun to minutter etter får Skeid frispark på tyve meter. Mesut Can tar fart, og setter kula i krysset via keeperhanskene til Mathias Dyngeland

Så får Skeid straffespark når Johnny Buduson dras ned. Mesut Can, som vanligvis er sikker på straffer, skyter høyt over.

2-1: Fire minutter etter pausen er det Sogndals tur til å få straffe, og målscorer Haugen kipper ballen midt i mål. Lysgård var nær ved å redde med beinet, men klarer ikke å hindre mål.

K P
7 Kjelsås 0 0
8 Skeid 0 0
9 Stjørdals-Blink 0 0
10 Strindheim TF 0 0

3-1: Sogndal setter i gang en kontring, pasningen går inn i feltet, og Sixten Jensen kan enkelt styre ballen i mål.

3-2: Kvarteret før slutt kommer en feilpasning frem til Hassan Yusuf, som går noen meter før han klinker kula i keepers høyre kryss! Kandidat til årets mål det der!

4-2: Når Skeid ser ut til å kunne kapre ett poeng kommer målet som punkterer kampen. Kim, som var uheldig på 0-1, gjør igjen en feil. Sigurd Haugen snapper ballen og scorer sin fjerde for dagen.

Neste kamp er hjemme mot Nest-Sotra søndag 30.6. Kampstart på Intility Arena er kl. 18:00.