Syver Aas til Skeid

Kommer på lån ut juni

Annonse:

Vi ønsker Syver Aas hjertelig velkommen til Skeid på lån. Syver kom til oss i dag og har alt gjennomført sin første økt med laget, og er kampklar for oss. Syver kommer gjennom ordningen "nasjonal utlån", hvor unge spillere kan lånes ut mellom overgangsvinduene.

- Syver har vi sett lenge gjennom aldersbestemte landslag, hvor han står med 29 kamper for Norge. Han har i tillegg mange kamper i Eliteserien og 2. divisjon for Odd, og er en som er i ferd med å bryte gjennom skikkelig. Nå skal vi hjelpe han med å ta et lite steg til, samtidig som han skal hjelpe oss gjennom et tett kampprogram inn mot sommeren, forteller Gard Holme.

Ekte Oslo med en tvist av Skien.

Syver som faktisk er en Ekte Oslo-gutt bodde sin fem første leveår her i byen, før hans far fra Gulset gjorde at det ble retur til Telemark. Han har spilt i Odd hele livet, men ser fram til å få oppleve fødebyen på nært hold.

- Jeg har fått et godt inntrykk av Skeid, ikke minst fra Abel Stensrud som har snakket varmt om klubben. Så jeg tror dette blir et godt opphold, jeg håper at jeg kan hjelpe laget i perioden min her, sier Syver selv.

For oppholdet avsluttes etter Raufosskampen, da slutter Syver seg til G19-landslaget som skal spille sluttspill til sommeren. 

Vi takker Odds Ballklubb for rask og smidig behandling.

Første sjanse til å se nittenåringen i aksjon er kanskje allerede på mandag borte mot Kristiansund, hvor Syver får draktnummer 22 - som har stått ledig etter at hans landslagskamerat Jakob dro nordover.

Sa sa sa og lykke til Syver!

 

Annonse: