Surt tap for AAFK

Nok en gang var ikke marginene på Skeids side, og det hele endte med 0-1-tap for Aalesund.

Selv oransjetrøyene på bortetribunen ristet på hodet når dommeren dro opp det gule kortet til Ismaheel Taofeek. Han har akkurat fintet bort forsvareren, og skal bare storme mot mål når han blir klippet ned.  På dette tidspunktet leder bortelaget 1-0, og hvis dommeren hadde kunnet sine saker kunne Skeid fått med seg ett fortjent og viktig poeng.

For det er Torshov-laget som kommer best ut i oppgjøret, og presser Aalesund fra start. Kvarteret er spilt når Mesut Can drar seg inn i midten og fyrer, men skuddet treffer for n'te gang metallet. Johnny Buduson står klar til å sette returen i det åpne målet, men blir presset av en forsvarer og ballen fyker over. Linjemann vinker også for offside.

På slutten av omgangen er Aalesund mer med i kampen, og skaper noen farligheter foran dagens beste på Skeid-laget, keeper Idar Lysgård, men lagene går til pause i varmen på 0-0.

I starten av andre omgang er det bortelaget som evner å skape de største sjansene, og kun en glimrende Lysgård hindrer baklengs. Så skjer det som ikke skal skje; Kim Skogsrud skal stoppe ballen innenfor 16-meteren, han feilberegner og ballen er borti venstrearmen. STRAFFE! Den setter Niklas Castro kontant i mål, utagbart for Lysgård.

Tom Nordlie må foreta seg noe, og bytter inn David Hickson og Ismaheel Taofeek for David Tavakoli og Mesut Can med kvarteret igjen på klokka. Dette gjør at laget klarer å skape flere farligheter på slutten, inkludert nevnte straffesituasjon med Taofeek.

Tiden renner ut, og det ender med at Aalesund tar med seg alle poengene tilbake til Sunnmøre.

Neste kamp er borte mot bunnlaget Tromsdalen 11. august kl. 18:00.