Sully hjem til Sinsen

Ekspresstoget kommer tilbake til Skeid

Annonse:

Vi er veldig glad for å ønske Sulayman "Sully" Bojang hjertelig velkommen tilbake til Sinsenkrysset, Skeid og enda mer SA SA SA. 

Sully forlot Skeid sommeren 2018, og ble da del av et fremadstormende Sarpsborg 08-lag. I sine sesonger i Sarpsborg ble det 36 kamper, og et utlån til Kongsvinger i OBOS-ligaen. I fjor sommer ble 24-åringen klar for FK Haugesund, men bytter nå ut Sildabyens måsehyl med trikkens vakre lydspill.

Du tar ikke igjen Sully

- Sully er jo godt kjent for de fleste i og rundt Skeid, og vi vet at her får vi en veldig bra fyr og fotballspiller. Det er vel ikke helt utenkelig at han blir den raskeste spilleren i OBOS-ligaen i år, og han passer veldig godt inn i vingbackrollen i laget vårt, forteller trener Gard Holme.

Sully, som også har 6 landskamper for Gambia, kan spille på begge sider både som back og kant.

- Sully kan spille på begge sider og har også blitt brukt litt som kantspiller. Det gir oss enda bedre dekning gjennom en lang sesong. Samtidig er det akkurat dette vi har sett etter en stund, spillere med ekstremferdighet som kan gå inn og forsterke 11-eren vår, forteller Gard Holme.

Hjertelig velkommen hjem Sully!

Avtalen varer ut årets sesong. 

P.S Første mulighet til å se han i aksjon er førstkommende lørdag i LSK-hallen mot Ullensakers Kisa.

Annonse: