Styrker spillerkartleggingen

Samarbeid med Tromsø Idrettslag

Annonse:

F.v.Vilde Rislaa og Endre Nash på trening.

I samarbeid med Tromsø Idrettslag styrker vi spillerkartleggingen i klubben.

- Vår G16-trener Endre Nash har bakgrunn fra TIL, og er nå tilsatt i en rolle som scout for Tromsø som kombineres med jobb for begge klubber. Det ligger til grunn informasjonsdeling mellom oss og TIL på den kartleggingen som Endre gjør, noe som vil være til nytte for oss begge, sier Skeids daglig leder Daniel Holmeide Strand.

I tillegg til å trene G16-laget er Endre i praksis fra Idrettshøgskolen og deltar tett i treningsarbeidet på A-laget i vinter sammen med Laurits Klubben.

52262398517_6d21015dc6_k.jpg
Gard Holme er ny trener i Tromsø IL

- Endre har gjort en veldig god jobb på A-laget hittil, og vi vet jo at han er en god ressurs fra før etter jobben han har gjort på G2008 så langt. Så at vi får på plass dette samarbeidet skal kunne bli bra på sikt. Vi har jo et godt forhold til Tromsø fra før, og det ble jo ytterligere styrket av at Gard Holme er ny hovedtrener der. Vi må være ærlige og si at vi rekrutterer på litt ulike hyller, så de helt store interessekonfliktene blir det ikke. Sånn sett blir det vinn-vinn for begge parter, og vi har mye å lære av Tromsø på dette området, noe vi ser fram til å komme i gang med fortsetter Daniel.

Fra før har vi også solgt Jakob Romsaas til Tromsø, en avtale som har vært gunstig for begge parter.

52262402772_0fa5b5aaaf_k.jpg
Jakob har tatt Eliteserien med storm for Tromsø

Også hovedtrener Vilde Rislaa er fornøyd med det nye samarbeidet.

- Endre har gjort en veldig god jobb for oss gjennom vinteren, og er en stor ressurs på mange områder vi er glad for å ha i klubben. At vi får han delaktig i spillerkartlegging blir en styrke for oss framover, og at vi kan samarbeide med Tromsø er ingen ulempe. Veldig bra for helheten i det vi driver med, sier treneren selv.

Vi gleder oss til fortsettelsen, og ikke minst videreføring av et godt forhold til den ledende klubben i Nord-Norges flotteste by (liten konkurranse om den posisjonen skal sies. Det blåser for mye i Bodø).

Annonse: