Stian Pettersen forlenger

Stian med fornyet avtale

Skeid og Stian har blitt enig om å fornye hans avtale, som nå løper ut 2021. Stian fyller 29 år i år, og er med det en av lagets veteraner. Stian var i ungdomstiden del av vår sterke 1991-årgang, hvor han spilte sammen med Haitam Aleesami, Omar Elabdellaoui og Flamur Kastrati.

Allerede i 2009 fikk Stian debuten for Skeids a-lag, den gang i 1. divisjon, hvor han fikk 9 kamper. I 2018 vendte Stian tilbake til Skeid, etter å ha tilbrakt 5 sesonger hos våre naboer Kjelsås, og to sesonger i KFUM Oslo. Hos sistnevnte fikk han blant annet 29 kamper i OBOS-ligasesongen til KFUM i 2016.

Selv om 2019 ble preget av en lei skade mot nettopp Kjelsås i NM fikk Stian med seg 20 kamper i fjor, og var en viktig bidragsyter for Torshovgutta. 

Endringer i stallen - noen nye og noen ut

I vinter har det vært flere andre utskiftninger, og vi takker av Kim og Tom Skogsrud som for denne gang legger fotballen på hylla. I tillegg har Ayoub Aleesami, Ahmed El Amrani og Adrian Møller valgt å lete etter ny klubb etter at deres avtaler gikk ut ved endt sesong.

Kaptein Tom Skogsrud har lagt opp
Kaptein Tom Skogsrud har lagt opp

Av nye spillere inn har vi tidligere annonsert Keivan Ghaedamini og Hans Jacob Thomsen. I tillegg har unggutta Abel Stensrud og Christoffer Angell fått kontrakt med A-laget (se egen sak hos VårtOslo).

Annonse fra Obos-ligaen: