Sterkt samarbeid gir resultater

Flere WANG-spillere på vei inn på herrelaget

Annonse:

I 2019 starter vi vårt samarbeid med WANG Toppidrett og WANG Ung, henholdsvis videregående og ungdomsskole med idrettsspesialisering. Samarbeidet legger til rette for utvikling av klubbens lovende spillere i alderen 13-19 år, med en solid skolegang og riktig alderstilpasset trening i samarbeid med Skeid. 

Siden samarbeidet startet opp har mange Skeidspillere, gutter og jenter, kombinert spill for Skeid med skolegang hos WANG. Noe som er ekstra gledelig for oss begge er at flere spillere med bakgrunn fra Skeid i WANG har tatt steget inn på laget vårt - eller hos andre.

Ung trio på vei opp

I dagens A-stall er Mads Aaserud, Daniel Lunde, Ivar Eftedal, Noah Fjellestad og Andreas Stensrud tidligere elever hos WANG, mens nå er ungguttene Luca Høyland, Leon Dahlstrøm og Mikkel Wennberg-Lindbäck (avbildet i den rekkefølgen) elever hos WANG.

- Samarbeidet med WANG er veldig viktig for oss, og har gitt en bra hverdag for spillerne. I fjor var WANG også viktig for innfri kravene i Akademiklassifiseringen, noe som ga oss 2 stjerner som prov på at utviklingsarbeidet har kommet på et godt nivå. Vi ser fram til fortsatt tett og godt samarbeid med WANG, sier sportssjef for ungdomssiden Martin Dolvik.

wangskeid-2.jpg
Fv. Kristian Gilbert, Martin Dolvik og Martin Waaler Kaas

Fra WANGs side er toppidrettssjef Kristian Gilbert og idrettsansvarlig Martin Waaler Kaas godt fornøyd med det mangeårige samarbeidet med Skeid.

- Skeid er en god samarbeidspartner for oss, og vi setter pris på det gode samspillet mellom klubb og skole. Vi gleder oss til fortsettelsen, og er veldig stolte over det store antallet spillere som klubben utvikler til eget A-lag som har bakgrunn fra oss også, sier Kristian.

Vi ser fram til ny sesong, og ikke minst at vårt kjære hjemmepublikum blir bedre kjent med unggutta som stormer fram.

Annonse: