Sterk seier mot Ull/Kisa

Vi vinner 3-0 i tredje runde i OBOS Supercup

Annonse:

Foto: Arkiv fra oppgjøret på Intility i 2019

Endelig skulle seieren i OBOS Supercup komme, og ikke minst åpner vi målkontoen med hele tre scoringer og holder nullen bakerst. Vi er dermed godt i gang etter uavgjort og tap i de to første rundene i årets nyvinning.

Kampens hendelser:

🕐 1: Forsiktig start på kampen. Espen Nystuen fra Kongsvinger kontakter Skeid for å høre om vi faktisk skal møte Ull/Kisa denne dagen.

🕐 8: Skeid blir tatt på senga, fullstendig i ubalanse her og det oppstår panikk i Skeids rekker.

🕐 15: Vi avverger overraskelsen fra de dype skoger, og går rett i angrep på en sylskarp kontring. Ja, vi skal møte Ull/Kisa til helga i OBOS Supercup.

🕐 24: Skogens menn spiller en pasning over til Skeid. Det skal de også. Samme dag og samme tid.

🕐 32: Skeid samler rekkene, er det skittent spill på ferde? Kongsvinger bes avklare dette. Hva foregår?

🕐 45: Dommer legger til 2 minutter. Det har vært en fintspillende omgang, men det oppstod litt munngemeng fra Espen Nystuen i retning dommer. «Jeg står ikke på lagkortet, jeg har akkreditering og du bestemmer ikke over meg» repliserer KIL-lederen.

Vi går til pause, passe forvirret over hva som skjer her.

🕐 50: Vi er i gang igjen. Ull/Kisa har kommet i tale. De har dobbelbooket. Svak kommunikasjon mellom bakre firer og benken. «F****** w****** mate» ropes det på australsk.

🕐 62: Kongsvinger forsøker å finne alternativ motstand. Kun Blaker kan stille på kort varsel, men de må låne 4 fra KIL.

🕐 74: Ull/Kisa leter også etter løsninger. Finner ingen vei gjennom forsvaret til Skeid og Kongsvinger. «Bugger, mate fair dinkum bludger bloody hell».

🕐 82: Ull/Kisa trer en kreativ pasning inn i en fastlåst kamp. De kan møte Kongsvinger 2 i stedet.

🕐 85: Det er -25 grader på Kongsvinger, men dette varmer selv den mørke sjelen til Espen Nystuen. Det er greit for oss. Stig Inge Bjørnebye er byttet inn og slår en lang ball over til Skeid.

🕐 87: Skeid får kontroll på ballen. Det kan være greit for oss, da møter vi Kongsvinger i stedet.

🕐 90: Dommer legger til tre minutter. Nok en gang Nystuen med munnbruk. «Din arrogante faen» roper han når fjerdedommer nekter å dele solbærtoddy. Mr. Kongsvinger rusler inn i garderoben.

🕐 94: Vi er dypt inne i overtiden nå. Skeid aksepterer forslaget. Dommer tilkjenner Skeid seier 3-0 mot Ull/Kisa i OBOS Supercup. «Administrasjonen har altså tatt flere poeng og scoret mer enn laget» sier Skeids direktør Strand tørt.

… og derfor spiller vi mot Kongsvinger i helga, på Gjemselund klokka 14:00. Rekruttlaget spiller 45 minutter mot nettopp Ull/Kisa på samme sted like etter, før KIL 2 spiller siste 45 minutt mot Jessheimlaget. Vi takker Ull/Kisa for god løsning når man først var uheldig med dobbelbooking, sånt kan skje i en hektisk hverdag.

God fotballhelg folkens!

Annonse: