STERK er med

Treningsprosessen skal ta nye steg

Annonse:

Vi har inngått spennende samarbeidsavtale med helse- og treningssenteret STERK på Hasle. STERK har noen av de dyktigste fagfolkene innen helse og trening, og skal hjelpe oss med å ta nye steg innenfor kosthold, ernæring og treningsprosessen. STERK vil hjelpe med å lage forebyggende programmer for spillerne, følge opp skader og få dem raskt tilbake i aktivitet.

Skjermbilde 2022-05-09 kl. 10.46.09.png
STERK har moderne og innbydende fasiliteter

- Nå får vi tilgang til et veldig bra fagmiljø like her borte på Hasle, og med STERKs ekspertise vil spillerne nå få en fantastisk mulighet til å ta nye steg for å forbedre prestasjonene sine, sier hovedtrener Vilde Rislaa.

Gunstig avtale for hele Skeid

I tillegg til en gunstig samarbeidsavtale hvor STERK går inn som en av klubbens større partnere får våre medlemmer i alle aldre fordelaktige muligheter hos STERK, med 20 % rabatt på treningsmedlemskap, og alle deres medisinske- og fysikalske tjenester.

BB0A7825 redusert.jpg
STERK har kompetanse innen ulike medisinske felt

- STERK har meget gode fasiliteter, så jeg oppfordrer alle spillere om å ta turen bort og sjekke det ut, sier markedsansvarlig Espen Gustavsen som også jobber tett med sport som hovedtrener og ansvarlig for jentefotball på ungdomssiden.

Mer om tilbudet til Skeids medlemmer

STERK er også tilknyttet fotballforsikringen, hvor man med utvidet forsikring (tegnes individuelt med NFF her) har en ventetid på 3 dager mot ordinært 60 dager på grunnforsikringen.

Gleder seg til samarbeidet

Hos STERK er de glade for å ha blitt enig med Skeid om et samarbeid som i nåværende form strekker seg ut 2027. Daniel Strengelsrud er vår kontaktperson hos STERK, og som en kuriositet er han avbildet på klubbhuset vårt.

_O9A5371.jpg
Alternative økter kan gjennomføres her

- Vi ser veldig fram til å starte opp sammen med Skeid, og det er litt ekstra gøy for meg som tidligere spiller i klubben. Jeg spilte på laget som ble junior norgesmestre i 1998, så Skeid er en klubb jeg alltid har hatt et nært forhold til, sier Daniel.

Nå skal han hjelpe Skeidspillere i alle aldre til å ta nye steg.

- Vi har litt ulike klubbsamarbeid fra før, og synes det er moro å jobbe tett med toppidrettsmiljøer. For Skeid skal vi nå tilby lege, kiropraktor, fysioterapeut og tilgang på treningssenteret og tett oppfølgning med egne kostholds- og treningsplaner for den enkelte spilleren. Forhåpentligvis får dere da god bistand til å ta masse poen, avslutter Daniel.

Velkommen om bord STERK!

Annonse: