53015231331_8b1ee18fb2_k

Sliteseier over Follo

Det ble seier over Follo etter Ulrich Ness' smarte frispark, men med Torje Naustdals utvisning etter 65 minutter ble det en tøff siste halvtime på Langhus kunstgress.

(Arkivfoto av Ulrich Ness i skuddet: Anders Vindegg)

Kampen mot Follo spilles på Langhus kunstgress grunnet en fotballcup på Ski stadion, og mot et hjemmelag som tapte 4-2 i forrige runde mot Stjørdals-Blink, men som slo Alta 4-0 hjemme før det.

Så det er absolutt ingen grunn til å undervurdere det nyopprykkede laget sør for Oslo, og som vi historisk har hatt for vane å slite mot.

K P
6 Kjelsås 5 10
7 Skeid 5 10
8 Grorud 5 8
9 Ullensaker/Kisa 6 6

Så også denne gangen, men mye på grunn av en utvisning på Torje Naustdal like etter at timen er spilt. Han får først et litt tvilsomt gult kort, og fem minutter etterpå enda ett, med den følge av at vi må spille en halvtime med 10 mann.

Da er det godt at vi har en 1-0-ledelse på et frispark fra Ulrich Ness halvveis ut i første omgang. Keeper er opptatt med å sette opp muren, men dommer har blåst og Ness setter ballen forbi en forfjamset mur og ditto keeper Sander Østbye.

Follo hadde sine muligheter til å score i kampen, men vi har marginene på vår side. Marcus Andersen holder buret rent for 3. seriekamp på rad, og vi sikrer tre nye poeng og dermed tabelltopp, siden serieleder Strømmen tapte overraskende 3-2 for Kjelsås hjemme på Strømmen stadion.

Neste motstander er Ullensaker/Kisa, og den går på Nordre Åsen lørdag 4. mai kl. 15:00.