Skeid videre i cupen

De som håpet at Ready skulle fyre av en cupbombe da Skeid kom på besøk til Gressbanen, ble skuffet. Gutta fra den andre siden av Akerselva kjørte over guttene fra Smestad, det endte med kalassifre: 0-9.

Målfesten begynner etter ni minutter. Ayoub Aleesami header inn et hjørnespark. Målet er en blåkopi av hans skåring mot Aalesund.

Ti minutter senere sover Readyforsvaret. David Tavakoli får stå umarkert, pasningen er presis og lagets toppskårer nøler ikke.

Det går nye ti minutter. David Hickson legger et hjørnespark. Etter litt fram og tilbake inne i boksen, kan Ayoub Aleesami notere seg for nok en skåring.

Det går ikke mange minuttene før den tidligere TUIL-spilleren Mathias Abelsen får sin første skåring i Skeid-trøya. Han nikker inn et overlegg.

Lagene går til pause, lystavla viser 0-4.

Tom Nordlie har gitt klare ordre i pausen. Det skal ikke slappes av. Bare noen minutter er spilt når David Hickson blir spilt gjennom Ready-forsvaret. På lystavla økes sifrene til 0-5.

Johnny Buduson er kommet inn for David Tavakoli. Han presser Readys burvokter slik at ballen havner hos Mustafa Ahmad. Han skyter ballen i nota via en forsvarer. Dommeren velger å notere skåringen som selvmål.

Minuttet etter fyrer David Hickson av et godt skudd. Skuddet treffer metallet og kula ruller langs mållinjen. Den treffer så den andre stolpen, nøler litt før den bestemmer seg for å rulle over streken.

Tom Nordlie setter inn Johannes Nuñez. For ham er Gressbanen og Ready kjent territorium. Nuñez står nemlig bokført med 47 matcher og 19 mål for de blå. Han ønsker å vise sine gamle venner at han har lært å skyte mål på Nordre Åsen. Dermed står det 0-8 på lystavla.

Johnny Buduson vil gjerne signere protokollen med en skåring. På overtid header han elegant inn en corner.

Neste kamp er seriekamp mot Ull/Kisa på Jessheim søndag 5. mai kl 18.00.