Skeid tapte stort i Grimstad

Skeid ble et hode for kort og tapte 5-1 for Jerv søndag kveld. Etter helgens runde gir det kvalifiseringsplass i OBOS-ligaen.

Annonse:
Kampen er bare ett minutt gammel når Johannes Nuñez drar seg inn i banen og dundrer kula i mål fra 25 meter og det står 0-1 på tavla! En ny, flott scoring fra angriperen, hans tredje på rad! Kun minutter etterpå får Jerv en kjempesjanse, men angriperen bommer fra 2 meter. Nær utligning umiddelbart.

Det blir farlig igjen når Jerv kommer i overtall på kontring kjapt etter et innkast, men Idar Lysgård i full strekk redder skuddet. Når kvarteret passeres har Jerv hatt mesteparten av spillet, men ikke klart å utligne Skeids tidlige ledelse.

Halvspilt omgang når Mesut Can spilles igjennom på en overgang, men keeper redder såvidt til corner. Så er det nesten selvmål fra Erik Sandberg, men Idar redder igjen. Vår sisteskanse er god å ha nå.

Så kommer Moa Mahnin til skudd innenfor 16-meteren, men får dessverre et sleivtreff, og den gode sjansen spoleres. Synd! Ayoub Aleesami gir nærmest bort ballen med en dårlig touch utenfor boksen til Skeid, men skuddet som kommer er for løst og Idar rekker ned.

Utligningen har ligget i lufta, og den kommer seks minutter før pause. Jervs Daniel Aase drar seg fri på 11 meter og skyter ned i hjørnet. Ikke ufortjent slik kampen har utviklet seg. Like etter spiller Nuñez Stian Pettersen igjennom, men keeper redder! Så er det disse marginene da... Lagene går til pause på 1-1.

Jerv kommer til en sjanse umiddelbart i andre omgang, men headingen går i blokka. Så roter Jervs keeper det til og Skeid får en sjanse. Johnny Buduson fyrer, men skuddet går i en forsvarsspiller og til corner. 52 minutter ut i kampen sendes en nydelig pasning igjennom til Nuñez, som sender den videre inn i feltet, men Buduson er en skostørrelse for liten og sjansen avverges!

Seks minutter etter kommer situasjonen som avgjør kampen. Erik Sandberg er for sent inn og takler en Jerv-spiller på vei fremover. Dommeren drar først opp det gule, men etter en kort konferanse med linjemannen endres avgjørelsen til direkte rødt.

To minutter etterpå begynner målene å renne inn og kvelden blir helsvart. Først et frispark på 16-meterstreken. Skuddet går igjennom muren og Idar redder, men returen heades kontant i mål: 2-1. Minutter etterpå, et nytt innlegg og headingen går like utenfor Lysgårds stolpe!

K P
1 Skeid 3 7
2 Strømmen 2 6
3 Tromsdalen 2 4
4 Stjørdals-Blink 2 4

I det 68. minutt settes spikeren i kista. En kontring og ballen chippes enkelt over Idar: 3-1. Fem minutter etter det, en heading like utenfor.
Fem minutter før slutt skytes det over Skeids mål fra god posisjon.
På overtid får Ferreira gå og gå og dundrer ballen i krysset: 4-1....sukk. Og verre skulle det bli. Tre minutter på overtid får Jerv frispark. Hodeduellen vinnes av de gule: 5-1 - dommeren blåser av, og vi ligger på kvalikplass etter at Notodden overraskende slo HamKam på Hamar.

Neste mulighet for tre poeng er mot Kongsvinger på Intility Arena lørdag 31. august kl. 15:30. Kom og støtt laget!