Skeid tapte for Nest-Sotra

Et tidlig ledermål av Johnny Buduson var ikke nok. Nest-Sotra kom tilbake og vant 2-1 på Intility Arena.

Kun ett minutt er spilt når et innlegg treffer pannebrasken til David Tavakoli på bakre stolpe, men headingen går en meter over. Skeid fortsetter presset og skaper deretter et par halvsjanser.

Ni minutter er spilt når Tavakoli får ballen ute på høyrekanten, hælsparker videre til Henning T. Andresen som deretter sender en perfekt stikker inn i feltet, og der kommer Johnny Buduson og styrer den i nettet med venstrefoten! Flott scoring av Skeid!

Men så er det det å holde på en ledelse da. Bortelaget går i angrep etter 16 minutter, og innlegget fra høyre går over på bortre stolpe, og Ayoub Aleesami presses hardt av motspiller til å sette ballen i eget mål.

Nitten minutter passeres når Skeid får frispark. Det heades i tverrliggeren, ballen vil ikke i nota for Skeid.

K P
0 Moss 0 0
0 Senja 0 0
0 Skeid 0 0
0 Tromsdalen 0 0

Litt over halvtimen får Nest-Sotra et frispark på hjørnet av 16-meteren. Skuddet er godt og smeller i Idar Lysgårds høyre stolpe!

Noen minutter etter blåses det for nok et frispark ved sekstenmeterstreken, denne gangen rett foran Idar. Skuddet går forbi muren, Idar redder, men returen settes opp i nettaket av Mads Bjørsvik Songve og bortelaget har snudd kampen. 

Rett før omgangen ebber ut får Tavakoli tak i ballen, forserer noen meter før han dundrer ballen en halvmeter til side for mål! Lagene går til pause på stillingen 1-2.

5 minutter etter hvilen får Skeid frispark på tyve meter, og Mesut Can stiller seg opp. Skuddet er bra, men går halvmeteren over mål.

Mange dueller i dagens kamp.
Mange dueller i dagens kamp.

Så får Skeid corner fra høyre og Oksenes håpefulle cornerklapp lyder utover reservearenaen på Valle Hovin. Men den blir dessverre resultatløs.

Timen spilt når Mohammed Mahnin slår en fin stikker til Henning Andresen, som fyrer av på seksten, men skuddet går over mål. Godt spill og stor sjanse til Skeid!

Like etter at Johannes Nuñez er byttet inn for Buduson, får han en stor sjanse inne i Nest-Sotras boks, men skuddet reddes såvidt! Burde vært utligning der!

To minutter før slutt får vi corner, og ballen heades mot mål, men går utenfor. Det legges til hele 6 minutter, men det blir ikke flere mål, og et nytt tap er et faktum. 

Etter kampen var Tom Nordlie naturlig nok skuffet:

– For å sitere treneren til Nest-Sotra så har de griseflaks, men det hjelper ikke å trøste seg med det. Vi har vårt fjortende stolpetreff, og de har ikke skudd på vårt mål i andre omgang, sier Tom til Skeid-TV etter at kampen er over. 

Vi har vårt fjortende stolpetreff

— Tom Nordlie

– Vi er nødt til å bli så dyktige at ikke marginene tipper mot oss. Vi er opp en divisjon, og vi viser mot Raufoss og Kåffa at vi ikke er dårligere en dem, men vi taper jevne kamper hele tida. Det setter seg litt i hue på folk. Nå får de gjøre den fysiske egentreningen i ferien og hvile huet litt, sier han.

– Mellom 16-metrene er vi ikke underlegne mot noen lag, men i dag slepper vi inn en retur, og så skal vi ha frispark på Ayoub som blir dytta inn i mål, sier Tom.

– Nå skal jeg som arbeidsleder for gutta sammen med Morten være samlende rundt spillergruppa, så skal vi være over streken når sesongen er slutt, smiler Tom, som ikke har gitt opp å redde plassen.

Nå er det tre ukers ferie, før laget skal til Strømmen søndag 21. juli.

Kampfakta:

Skeid - Nest-Sotra 1-2 (1-2)

Intility Arena

Tilskuere: 382

Mål:
1-0 Johnny Buduson (9')
1-1 Ayoub Aleesami (selvmål 16')
1-2 Mads Bjørsvik Songve (39')
 
Skeids lag: Idar Lysgård - Tom Skogsrud, Kim Eugen Skogsrud, Ayoub Aleesami, Ahmed El Amrani - Hassan Yusuf, Henning Andresen, Mohammed Mahnin - Johnny Buduson, Mesut Can, David Tavakoli.
 
Bytter: Johannes Nuñez for Johnny Buduson (69'), Ismaheel Taofeek for Mesut Can (78'), David Hickson for Tom Skogsrud (85'),
 
Gule kort Skeid: Ahmed El Amrani (43') og Ismaheel Taofeek (90')
 
Gule kort Nest-Sotra: 4 spillere
 
Foto: Anders Vindegg
Annonse fra Obos-ligaen: